Aydın

Başkan Muhammet Ali Künkcü " Aydın'da Simide Mecburi Zam "

Aydın’da artan girdi maliyetleri nedeniyle fırıncı esnafı simit fiyatlarına zam yapma kararı aldı. Uzun süredir 10 liradan satılan 90 gramlık simit, yarından itibaren 12,5 liradan satışa sunulacak.

Başkan Muhammet Ali Künkcü " Aydın'da Simide Mecburi Zam "

AYDIN’DA SİMİDE MECBURİ ZAM

Aydın’da artan girdi maliyetleri nedeniyle fırıncı esnafı simit fiyatlarına zam yapma kararı aldı.
Uzun süredir 10 liradan satılan 90 gramlık simit, yarından itibaren 12,5 liradan satışa sunulacak. Yapılan bu zam, özellikle un, susam ve enerji maliyetlerindeki yükseliş nedeniyle kaçınılmaz hale geldi. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü, artan girdi maliyetlerinin esnafı zorladığını ve bu zammın esnafın sürdürülebilirliği için zorunlu olduğunu söyledi.
“ESNAFIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ İÇİN ZORUNLU BİR ADIMDI”
AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü, bu zammın esnafın sürdürülebilirliği için zorunlu bir adım olduğunu vurguladı. Künkcü yaptığı açıklamada, fırıncı esnafının uzun süredir artan maliyetlerle mücadele ettiğini belirterek, “Son dönemde girdi maliyetlerinde önemli bir artış yaşandı. Esnafımız, özellikle un ve susam fiyatlarındaki ani yükselişler ve enerji maliyetlerindeki artış nedeniyle zor durumda kaldı. Bir yandan müşterilerine en kaliteli ürünü sunmaya devam etmek isteyen fırıncılar, diğer yandan işletmelerinin sürdürülebilirliği konusunda ciddi kaygılar yaşamaya başladı. Esnafımızın taleplerini değerlendirdik ve yapılan istişareler sonucunda 90 gramlık simidin 12,5 liraya satılmasının uygun olacağına karar verdik. Bu zam, esnafımızın ayakta kalabilmesi için zorunlu bir adımdı” dedi.
EKONOMİK ŞARTLAR MECBUR BIRAKTI
Künkcü, esnafın her zaman müşterilerine en iyi hizmeti sunma çabasında olduğunu, ancak ekonomik şartların zorluğunun işletmeleri bu tür kararlar almaya mecbur bıraktığını vurguladı. Ayrıca, esnafın, artan maliyetler nedeniyle zarar etmek yerine işini sürdürebilmesi için bu tür düzenlemelerin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Aydın’ın Efeler ilçesinde sokak hayvanlarına mama vermek isteyen ve  istemeyenler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.
Bölgesel

Aydın’ın Efeler ilçesinde sokak hayvanlarına mama vermek isteyen ve istemeyenler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, H.Ö. ve eşi S.Ö. sokağa mahalledeki sokak hayvanları için mama bıraktığı esnada, mama bırakılmasını istemeyen komşuları İ.Ç. ile tartışmaya başladı. devamı haberimizde

Aydın'da kaza motosikletler çarpıştı 1 ölü 1 yaralı
3. Sayfa

Aydın'da kaza motosikletler çarpıştı 1 ölü 1 yaralı

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde motosikletlerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.c

Aydın’da Yayaya  Çarpan  yolcu otobüsü  kontrolden çıkarak yan yattı: 1 ölü, 10 yaralı
3. Sayfa

Aydın’da Yayaya Çarpan yolcu otobüsü kontrolden çıkarak yan yattı: 1 ölü, 10 yaralı

Aydın’da yolcu otobüsünün bir yayaya çarpıp yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2’si yabancı uyruklu 10 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden şahsın yolun karşısına geçmeye çalışan bir erkek şahıs olduğu ve henüz kimliğinin tespit edilemediği belirtildi.

Aydın’da yolcu otobüsü yoldan çıktı: 1 ölü, 7 yaralı
3. Sayfa

Aydın’da yolcu otobüsü yoldan çıktı: 1 ölü, 7 yaralı

Aydın’da yolcu otobüsünün bir yayaya çarpıp yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre bir kişi öldü, 7 kişi ise yaralandı.

Aydın'da sağlıkçı röntgen teknisyeni genç, hayata tutunamadı
3. Sayfa

Aydın'da sağlıkçı röntgen teknisyeni genç, hayata tutunamadı

Aydın Devlet Hastanesi'nde görev yapan röntgen teknisyeni Ülkü Seda Dönmez, çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde...

Aydın'da otluk alanda yangın çıktı
3. Sayfa

Aydın'da otluk alanda yangın çıktı

Aydın'ın Efeler ilçesinde otluk alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılırken, havadan ve karadan müdahale eden ekipler bölgedeki yerleşim yerlerini tehdit eden alevleri yoğun çalışmalar sonucu kontrol altına almayı başardı.