ANKARA’DAKİ BOMBALI EYLEMİN ZAMANLAMASI MANİDARDIR…
Ankara’da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü kapısında düzenlenen bombalı terör eylemi ve eylemin zamanlaması son derece manidar…
Özellikle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın göreve başlamasıyla beraber Türkiye genelinde başlatılan her türlü operasyonun gittikçe ivme kazanması ve zehir tacirlerine yönelik operasyonların sıklığı gözlerden kaçmamıştır.
Ankara’da İçişleri Bakanlığı’na yönelik bombalı eylemin zamanlaması bu manada dikkatleri cezbetmektedir. Hatta İçişleri Bakanı Yerlikaya’nın yaptığı açıklama ve bu açıklamanın akabinde vermiş olduğu mesaj aslında bu zamanlamayı açık etmektedir.
Açıklamada Bakan Yerlikaya“ İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde meydana gelen HAİN TERÖR SALDIRI GİRİŞİMİNDE yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir.
Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor.
Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum.
TERÖRLE, ONLARIN İŞ BİRLİKÇİLERİYLE, ZEHİR TACİRLERİYLE, ÇETELERLE, ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR❗️” diyerek, çok önemli mesajlar vermiştir.
Terörün her türlüsünü şiddetle kınarken, Türkiye’nin huzur ve güvenliğine kast eden ihanet şebekelerinin beli kırılmaktadır ve kırılmaya da devam edecektir.
Son zamanlarda özellikle uyuşturucuyla mücadele başta olmak üzere tüm organize suç şebekelerine yönelik ciddi bir mücadele içerisine giren güvenlik güçlerimiz olumlu sonuçlar elde etmiş ve ihanet şebekelerinin tepesine binilmiştir.
Bu bağlamda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya‘nın açıklamasının şifrelerini çözerken terör başta olmak üzere tüm gayrimeşru şebekelere karşı verilen mücadele açık edilmektedir.
Verilen kararlı mesajların desteklenmesi çok mühimdir bu manada Bakan Yerlikaya’ya mücadelesinden ötürü teşekkür ediyor başarıların devamını diliyorum.
Teröre ve teröristlere lanet olsun.
Kalın sağlıcakla …
Okan GEÇGEL
TİGAD tarafından düzenlenen Kayseri Dijital Medya Çalıştayı’nda gazeteciler, dijitalleşme sürecini uzmanlarla birlikte masaya yatıracak.
Kayseri’de Dönerci Açılışında Sürpriz An! Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Başkanı Okan Geçgel Makas Yerine Döner Bıçağıyla Kurdeleyi Kesti
Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Olağanüstü Genel Kurulu Çankırı’da yapıldı. Genel Başkan Okan Geçgel oybirliğiyle yeniden seçilerek güven tazeledi. İşte detaylar!
TİGAD’ın Afyonkarahisar’da düzenlediği 'Yeni Nesil Gazetecilik Konferansı'nda dijital medyanın geleceği konuşuldu. Tasarruf genelgesi yerel medya için tehlike sinyalleri verdi.
TİGAD Başkanı Geçgel, Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’ni eleştirerek, yerel medyanın gelir kaynaklarının kesilmesinin halkın haber alma özgürlüğünü tehlikeye attığını söyledi.
AK Parti İzmir’de kongre süreci başladı. İl Başkanı Bilal Saygılı, birçok kişinin övgüsünü alarak İzmir için CHP’li Başkan Cemil Tugay ile iki kez görüştü ve ardından Ankara’da Çevre Bakanı ile buluştu. Ancak bu adımlar nedeniyle parti içinde bazı grupların hedefi oldu.
Yorumlar (0)