Mersin

Başkan Seçer'den İkram: Çalışanlar ve Öğrencilere Bayram Sürprizi - Haberler

Mersin Büyükşehir Belediyesince, 11 bin çalışanın yanı sıra Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerinden faydalanan 7 bin 200 öğrencinin velilerine ve muhtarlara bayram öncesi hediye gönderildi.

Başkan Seçer'den İkram: Çalışanlar ve Öğrencilere Bayram Sürprizi - Haberler

MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesince, 11 bin çalışanın yanı sıra Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerinden faydalanan 7 bin 200 öğrencinin velilerine ve muhtarlara bayram öncesi hediye gönderildi.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yerel seçimlerden önce mesai arkadaşlarına hediye sözü veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sözünü tuttu. 5 yıllık görev süresini başarılı bir şekilde geçirmesini sağlayan ve gece gündüz demeden Mersinlilere hizmet eden mesai arkadaşlarını Ramazan Bayramı öncesi unutmayan Seçer, hediyelerini kentin dört bir yanındaki çalışanlarına, Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerinden faydalanan 7 bin 200 öğrencinin velilerine ve il genelindeki 806 mahallenin muhtarlarına ulaştırdı.

“Başkan Seçer sözünü tuttu, birçok sözü de tutacağına inanıyorum”
Çocuğu Büyükşehir Belediyesinin kurs merkezlerinden yararlanan veli Emine Demirci, verilen hediyenin anlamlı olduğunu ama en anlamlı hediyenin mahallelerinde bir kurs merkezi bulunması olduğunu vurguladı. Daha önce yüksek fiyatlar nedeniyle kızının dershaneye gitmediğini belirten Demirci, “Burada öğretmenlerin velilere ve öğrencilere çok büyük ilgi ve alakası var. Her ay bizi öğrenciler hakkında bilgiler sunuyorlar, bizi yönlendiriyorlar. Bütün çocukların eğitim hayatının eşit olması gerekiyor. Bu konuda öğrencilerimize çok değer veriyorlar. Bütün belediyelerin bu konuyu örnek alması gerektiğine inanıyorum. Başkan Seçer sözünü tuttu, verdiği tüm sözleri de tutacağına inanıyorum” diye konuştu.
Hediyelerin dağıtımında yer alan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli Ece Yılmaz, “Bugün burada personellerimize başkanımızın hediyesi olan bayram kolilerini teslim ediyoruz. Veliler çok memnun bu durumdan, muhtarlarımız da aynı şekilde. Başkanımızın vermiş olduğu bu güzel hediye paketi için geri dönüşlerimiz de çok güzel. Biz de çok teşekkür ediyoruz” diyerek, tüm Mersin halkına iyi bayramlar diledi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Jandarmadan öğrencilere siber farkındalık eğitimi
Bölgesel

Jandarmadan öğrencilere siber farkındalık eğitimi

Mersin'de jandarma ekipleri güvenli ve bilinçli internet kullanımını sağlamak amacıyla öğrencilere yönelik siber farkındalık eğitimlerine devam ediyor.

İstanbul Valiliği: "Eğitime 2 gün ara verildi"
Bölgesel

İstanbul Valiliği: "Eğitime 2 gün ara verildi"

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada deprem nedeniyle İstanbul'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildiği belirtildi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Geylan: "TBMM’nin açılışının 105. yıl dönümünü büyük bir kıvançla kutluyoruz"
Yerel Yönetim

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Geylan: "TBMM’nin açılışının 105. yıl dönümünü büyük bir kıvançla kutluyoruz"

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hakkında yaptığı açıklamada, "Milletin kendi geleceğini tayin etme gücünün, istikbal mücadelesinin, bağımsızlığa adanmışlığın simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yıl dönümünü büyük bir kıvançla kutluyoruz" dedi. Detaylar haberimizde..

Kırsal bölgede taşımalı eğitim gören öğrencilere özel etkinlik
Bölgesel

Kırsal bölgede taşımalı eğitim gören öğrencilere özel etkinlik

Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikle kırsal bölgede yaşayan 110 öğrenci Antalya$ya getirilerek turizm rehberleri eşliğinde akvaryum, Kaleiçi, yat limanı, Cumhuriyet Meydanı, Antalya Doğal Yaşam Parkı gezdirildi.

Mersin’de ilk yardım eğitici eğitimi başarıyla tamamlandı
Etkinlik

Mersin’de ilk yardım eğitici eğitimi başarıyla tamamlandı

Mersin'de, 14-18 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ilk yardım eğitici eğitmenliği eğitimi, başarıyla tamamlandı.

Burdur'da trafik dedektifleri sahada
Bölgesel

Burdur'da trafik dedektifleri sahada

Burdur İl Emniyeti, iki okulda 370 öğrenciye trafik güvenliği eğitimi verdi. “Bir Kural, Bir Ömür” kampanyası ilgiyle karşılandı.