Burdur

Başkan Sipahi'den Burdur'da esnafa destek çağrısı Bayram alışverişi yerelden

Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Başkanı Metin Sipahi, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşları yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet etti.

Başkan Sipahi'den Burdur'da esnafa destek çağrısı Bayram alışverişi yerelden

Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Metin Sipahi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Burdur halkına seslenerek alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları çağrısında bulundu. Sipahi, esnafın e-ticaret nedeniyle zor durumda olduğunu ve vatandaşın desteğine ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Burdurlu vatandaşlara seslenen Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Metin Sipahi Burdurlu esnaf ve sanatkarın her zamankinden daha çok yöresinin insanının desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. Gelişen ve halk arasında git gide yaygınlaşan e-ticaret alışverişleri nedeni ile esnafın kirasını ödemekte, çalıştırdığı personelinin maaşını vermekte ve diğer giderlerini karşılamakta büyük zorluklar yaşamaya başladığını ifade eden Başkan Sipahi alışverişlerde öncelik yerel esnaf olmalı dedi.

Mahalle esnafının sizlerin desteğine ihtiyacı var diyen Başkan Sipahi, “Gelişen ve büyüyen e-ticaret alışveriş siteleri ne yazık ki esnaflarımızın varlığını tehdit ediyor. Yerel esnaflarımızda gelişen teknolojiye ayak uydurmaya, sanal alışveriş platformlarında yer almaya çalışsa da, ne yazık ki ulusal düzeydeki firmalarla yarışmakta güçlük çekiyor. Mahallenizin ve sokağınızın bir değeri olan esnaflarımıza sahip çıkalım ve alışverişimizi buralardan yapalım. Unutmayalım şehrimizin esnafları bizim birer parçamız, çalıştırdıkları insanlar sizlerin ailesi. Onun içindir ki hem yaklaşan bayramda, hem de normal zamanda esnafımıza sahip çıkalım, alışverişlerimizi şehrimizin esnafından yapalım” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    GÜLDÜM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Manavgat halkı Gazze için tek yürek oldu
Bölgesel

Manavgat halkı Gazze için tek yürek oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde toplanan vatandaşlar İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

10 yıl ve üzeri evli çiftlerin dikkatine! Bu belediye destek veriyor
Yaşam

10 yıl ve üzeri evli çiftlerin dikkatine! Bu belediye destek veriyor

Şahinbey Belediyesi, 2025 Aile Yılı kapsamında 10 yıl ve üzeri evli çiftlere 25 bin TL'ye kadar nakdi destek sunacak. Çocuk başına ek bin TL verilecek.

Esenyurt Belediyesi'nden kadınlara Afet Bilinci Eğitimi
Yerel Yönetim

Esenyurt Belediyesi'nden kadınlara Afet Bilinci Eğitimi

Esenyurt Belediyesi ve Esenyurt Kaymakamlığı iş birliğiyle, Aile Destek Merkezi'nde kadın kursiyerlere yönelik "Afet Bilinci ve Temel İlk Yardım" eğitimi verildi. Eğitimlerde, deprem öncesi ve sonrası yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı. Detaylar haberimizde..

Gölhisar'da Filistin'e destek yürüyüşü yapıldı
Etkinlik

Gölhisar'da Filistin'e destek yürüyüşü yapıldı

Burdur'un Gölhisar ilçesinde Filistin için anlamlı bir destek yürüyüşü düzenlendi. Vatandaşlar, tekbirler ve sloganlarla İsrail’i protesto etti.

Balıklıgöl'de Gazze için dört dilde dua
Bölgesel

Balıklıgöl'de Gazze için dört dilde dua

Şanlıurfa Balıklıgöl'de, cuma namazı sonrası dört dilde Gazze için okunan dua programına katılan kadınlar gözyaşlarına boğuldu.

Akdeniz Üniversitesi'nden bilimsel araştırmalara güçlü destek
Bölgesel

Akdeniz Üniversitesi'nden bilimsel araştırmalara güçlü destek

Son yıllarda bilimsel araştırmalara tarihinin en yüksek bütçesini ayıran Akdeniz Üniversitesi, 2025 yılında bilimsel araştırma projelerine sağladığı desteği yüzde 100 oranında artırarak araştırma ve inovasyon alanındaki desteğini en üst düzeye çıkardı.