Burdur / Gölhisar

Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ve meclisi, birlik ve beraberlik içinde çalışarak ilçeye önemli projeler kazandırıyor.

Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, belediye meclisinin örnek bir birlik ve beraberlik içinde çalıştığını belirterek yaptığı açıklamada, "Örnek Bir Meclis… Teşekkürler… İlk günden bu yana birlik ve beraberlik içerisinde çalışan, oy birliği ile her kararı alan örnek meclisimiz. Her bir meclis üyemize yürekten teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Sertbaş, belediye meclisinin birlik ve beraberlik içinde Gölhisar'a hizmet ettiğini vurgulayarak, yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini ve birlikte alınan kararlarla Gölhisar'a yeni eserler kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

Yapılan hizmetler arasında özellikle "Yüzme Havuzu" ve "Şehitler Tepesi Piknik Alanı"nı öne çıkaran Başkan Sertbaş, bu projelerin ilçe halkına sağladığı katkıları ve bölgenin sosyal yaşamına olan olumlu etkilerini vurguladı.

Sertbaş, açıklamasında, "Gölhisar'ımıza kazandırdığımız bu önemli projelerle birlikte ilçemizin turizm potansiyelini artırmayı hedefliyoruz. Meclis üyelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Gölhisar'ı daha yaşanabilir ve güzel bir yer haline getirmek için azimle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan İbrahim Sertbaş, bu süreçte desteklerini esirgemeyen meclis üyelerine ve ilçe halkına teşekkür ederken, birlik ve beraberlik içinde ilçenin gelişimine katkı sağlamak adına çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre  Türk Devletlerinde Eğitim Birliğinin Önemi Üzerine Konuştu
Dünya

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre Türk Devletlerinde Eğitim Birliğinin Önemi Üzerine Konuştu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Gazi Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) tarafından Antalya'da düzenlenen 15’inci Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’na katıldı.

Süt Üreticileri Birliği Başkanı Tahsin Baran ve Heyeti'nden Başkam Gümüş' Ziyaret
Bölgesel

Süt Üreticileri Birliği Başkanı Tahsin Baran ve Heyeti'nden Başkam Gümüş' Ziyaret

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Ağlasun-Bucak-Çeltikçi Süt Üreticileri Birliği Başkanı Tahsin Baran'a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Zeyrek sözünü tutu! Vatandaş mutlu
Bölgesel

Başkan Zeyrek sözünü tutu! Vatandaş mutlu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, suya indirim sözünü tuttu.

Ağrı'da Yurt-Time Projesi Kapsamında Öğrencilerle Buluşma
Bölgesel

Ağrı'da Yurt-Time Projesi Kapsamında Öğrencilerle Buluşma

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Ağrı'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

9. Tarım ve Hayvancılık Fuarı Burdur'u Buluşturuyor: Başkan Ercengiz'den Teşekkür
Bölgesel

9. Tarım ve Hayvancılık Fuarı Burdur'u Buluşturuyor: Başkan Ercengiz'den Teşekkür

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bu yıl 9.düzenledikleri Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın tüm paydaşlara katkı sağlayacağına inandığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti ve fuarın Burdur için hayırlı olmasını diledi.

Uğur Macit  "Başkanımızın her zaman yanındayız"
Bölgesel

Uğur Macit "Başkanımızın her zaman yanındayız"

Isparta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Macit ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çevremize sizlerle beraber güzel işler yapacağız" dedi.