Burdur’un Ağlasun İlçesinde Futbol Topu Dikim Kursları başladı. Ağlasun’da açılan kursa Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Burdur İŞKUR İl Müdürlüğü ve Ağlasun Belediyesi ortak protokolü ile başlatılmıştır.
Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy açılan kursa ziyarette bulundu. Kursun ilerleyişini incelerken kursta eğitim alan kadınlarla da görüşerek fikirlerini aldı. Kursiyer Kadınlar, Başkan Ali Ulusoy’a çalışmalarını anlattılar. Başkan Ali Ulusoy “kursiyerlerin motivasyonlarının yüksek olduğunu ve çalışma azimlerini görerek gururlandığını” belirtti.
Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy
” Amacımız Ağlasunumuzu yaptığımız işte marka haline getirmek ve ilçemizdeki istihdamı artırmak . Bu projenin hayata geçmesinde bizlere destek olan başta MAKÜ Rektörümüz Sayın Adem Korkmaz’a, Burdur İŞKUR İl Müdürümüz Sayın Ramazan Erdim’e ve Kurs hocamız Sayın Hüseyin Şentürk’e teşekkürlerimi sunarım.” dedi.
Burdur’un Ağlasun ilçesindeki Gürlek Kaynak Suyu, yağışlar sonrası canlandı. Başkan Ulusoy, 'Cennet gibi memleketteyiz' dedi.
Ağlasun Belediyesi’nin düzenlediği Kadir Gecesi iftar programında vatandaşlar aynı sofrada buluştu.
Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy devam eden ve ülkemizin yapı taşlarından olan çiftçilerimizi unutmadı.
Burdur Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy AK Parti Burdur İl Başkanlığı'nda Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı.
Milletvekili Adem Korkmaz ve İlçe Başkanı Mustafa Alver ile birlikte Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret etti ve ilçe çalışmaları hakkında görüşme sağladı.
Burdur Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy Çağlayan Ailesi ve Kurulay Ailesinin evlatlarının mutlu gününde onları yalnız bırakmadı.
Yorumlar (0)