8 Mart Pazar Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve eşi Ayşe Ünal, Belediye Başkan Vekili Yasin Çiçek, Belediye meclis üyeleri ile birlikte İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde ve Bucak Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda çalışan kadınları Kadınlar Gününü kutlamak için ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Ünal ziyaretler esnasında yaptığı açıklamada “Bizler Bucak belediyesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle kadın çalışanlarımızın en çok bulunduğu kurum olarak İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin ne kadar önemli olduğunun farkındayız . Bu yüzden ilk olarak sizleri ziyaret etmek istedik.
8 Mart Dünya kadınlar gününüzü kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Kadınlar için bugüne kadar değişik zamanlarda değişik mekanlarda elbette ki konuşmuşuzdur ama ben bugün tek birşey söylemek istiyorum, Dünyadaki herşey kadınların eseridir. Bunun herzaman farkında olmalı ve unutmamalıyız” diyerek duygularını ifade etti.
Bucak vilayetler hizmetler birliği anaokulundaki çalışan kadın personelleri de ziyaret eden Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal burada bulunan kadınların da 8 Mart Kadınlar gününü kutladı ve çiçek takdim etti.
Bucak Belediyesi'nin eski başkanı Emrullah Ünal, mevcut belediye başkanı Hülya Gümüş tarafından belediye binasına asılan borçlara ilişkin açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde...
AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı binasına 2019 - 2024 yılları arasında belediyeye yapılan hizmetler detaylı olarak asılırken, belediyenin piyasadan alacaklarını da kapsayan borç dökümü afiş olarak asıldı. Ayrıca bu 5 yılda belediyeye kazandırılan taşınmazlar da detaylı olarak aktarıldı.
Bucak Belediyesi'nde geçtiğimiz hafta belediye binasına asılan borç pankartı ile ilgili CHP Grup Sözcüsü Özcan Duran ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş açıklamalarda bulundu.
Ağlasun Belediye'since düzenlenen iftar programı Ramazan Ayının maneviyatında birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Burdur'un Bucak ilçesinde belediye başkanı seçilen Hülya Gümüş, bugün düzenlenen devir teslim töreniyle görevi teslim aldı.
Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Bucak Belediyesi eski Başkanı Emrullah Ünal, “Seçimi kazanan kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum." dedi.
Yorumlar (0)