Kayseri

Başkan Yalçın'dan 100.yıl mesajı

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi, Cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır.

Başkan Yalçın'dan 100.yıl mesajı

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi, Cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun en büyük eseridir. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun" dedi.

Mesajında, “Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünü, milletçe büyük bir heyecan, coşku ve onurla kutluyoruz.” diyen Başkan Yalçın, “Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı, tarihi bir dönüm noktasıdır. Cumhuriyet; yedi düvele karşı yokluk içinde vatan ve bayrak uğruna verilen destansı mücadelenin adı, hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden bir milletin şahlanışı ve küllerinden yeniden doğuşunun simgesi olmuştur. Bu simge, 100 yaşına ulaştığı bugün de bile aynı kararlılık ve azimle milletin cesur ve dik duruşunun sürmesinin nüvesi olmaktadır.” ifadelerini kullandı.
Başkan Yalçın, mesajının şöyle sürdürdü:
“Sanayicisinden çiftçisine, işçisinden doktoruna kadar her ferdiyle devletimizin bekası, milletimizin refahı için her yerde ve her koşulda çalışmaya devam edeceğiz. Çalışarak, üreterek, dünyanın dört bir yanına ürettiklerini ihraç ederek, gelişmiş ülkeler ile her alanda yarışmayı sürdüreceğiz. Cumhuriyetimizi daha ileriye taşımak için çalışmaya, ülkemizi daha güçlü, daha müreffeh, daha mutlu kılmak için gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleri olan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Büyük Türk milletinin, sanayicilerimizin ve hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılını kutluyor, Cumhuriyetimizin nice 100 yıllara ulaşmasını diliyorum.”

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ülkü Ocakları'ndan Burdur'da anlamlı anma programı Fırat Yılmaz Çakıroğlu unutulmadı
Etkinlik

Ülkü Ocakları'ndan Burdur'da anlamlı anma programı Fırat Yılmaz Çakıroğlu unutulmadı

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde düzenlenen programda Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı. Ülkü Ocakları'nın düzenlediği etkinlikte Dr. Hakan Karaca yaşananları anlattı.

Milletvekili Mustafa Oğuz Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Burdur için talepleri iletti
Bölgesel

Milletvekili Mustafa Oğuz Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Burdur için talepleri iletti

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelerek Burdur'un taleplerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısı sonrası TBMM Başkanvekili Adan ile görüştü
İş Dünyası

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısı sonrası TBMM Başkanvekili Adan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM’de partisinin grup toplantısı sonrası TBMM Başkanvekili Celal Adan ile görüştü.

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı  Ümit Uysa CHP 'de Cumhurbaşkanı adayı adayı Olacak mı  Açıklama Başkan Uysal'dan Geldi
Yerel Yönetim

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysa CHP 'de Cumhurbaşkanı adayı adayı Olacak mı Açıklama Başkan Uysal'dan Geldi

Başvurular 21 Şubat günü mesai saati bitimine kadar CHP Genel Merkezi’ne yapılabilecek. Başvurular için 20 milletvekilinin imzası gerekecek. Bir milletvekili birden fazla aday için imza verebilecek.

Bakan Tunç'un  The Economist'e tepkisi sert oldu Kirli senaryolara boyun eğmeyeceğiz"
Bölgesel

Bakan Tunç'un The Economist'e tepkisi sert oldu Kirli senaryolara boyun eğmeyeceğiz"

Bakan Tunç'un The Economist'e tepkisi sert oldu Kirli senaryolara boyun eğmeyeceğiz" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, The Economist dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirilerine sert tepki göstererek, "Karanlık odakların hazırladığı kirli senaryolara asla boyun eğmeyeceğiz" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump "Putin ve Zelenskiy savaşı sonlandırmak istiyor"
Dünya

ABD Başkanı Donald Trump "Putin ve Zelenskiy savaşı sonlandırmak istiyor"

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin savaşı sonlandırmak istediğini söyledi.