Kayseri

Başkan Yalçın'dan 100.yıl mesajı

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi, Cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır.

Başkan Yalçın'dan 100.yıl mesajı

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi, Cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun en büyük eseridir. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun" dedi.

Mesajında, “Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünü, milletçe büyük bir heyecan, coşku ve onurla kutluyoruz.” diyen Başkan Yalçın, “Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı, tarihi bir dönüm noktasıdır. Cumhuriyet; yedi düvele karşı yokluk içinde vatan ve bayrak uğruna verilen destansı mücadelenin adı, hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden bir milletin şahlanışı ve küllerinden yeniden doğuşunun simgesi olmuştur. Bu simge, 100 yaşına ulaştığı bugün de bile aynı kararlılık ve azimle milletin cesur ve dik duruşunun sürmesinin nüvesi olmaktadır.” ifadelerini kullandı.
Başkan Yalçın, mesajının şöyle sürdürdü:
“Sanayicisinden çiftçisine, işçisinden doktoruna kadar her ferdiyle devletimizin bekası, milletimizin refahı için her yerde ve her koşulda çalışmaya devam edeceğiz. Çalışarak, üreterek, dünyanın dört bir yanına ürettiklerini ihraç ederek, gelişmiş ülkeler ile her alanda yarışmayı sürdüreceğiz. Cumhuriyetimizi daha ileriye taşımak için çalışmaya, ülkemizi daha güçlü, daha müreffeh, daha mutlu kılmak için gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleri olan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Büyük Türk milletinin, sanayicilerimizin ve hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılını kutluyor, Cumhuriyetimizin nice 100 yıllara ulaşmasını diliyorum.”

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yerli Ayçiçeği Tohumu Desteğiyle Süleymanpaşa'da Tarımsal Üretim
Yaşam

Yerli Ayçiçeği Tohumu Desteğiyle Süleymanpaşa'da Tarımsal Üretim

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Süleymanpaşa'da faaliyet gösteren iki önemli tohum geliştirme firmasına ziyarette bulundu. Her iki firma da Süleymanpaşa Belediyesi Tarım AŞ bünyesinde değerlendirilmek üzere kendi üretimleri olan yerli ayçiçeği tohumu desteğinde bulundu.

Başkan Ataç, Bozüyük Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu’nu makamında ağırladı
Bölgesel

Başkan Ataç, Bozüyük Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu’nu makamında ağırladı

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi. Bakkalcıoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden başkan seçilen Ataç’ı tebrik etti.

Hakan Birkan: '19 Mayıs, Atatürk'ün gençliğe verdiği değerin bir göstergesidir'
Yaşam

Hakan Birkan: '19 Mayıs, Atatürk'ün gençliğe verdiği değerin bir göstergesidir'

ANASİAD Genel Başkanı Hakan Birkan, 19 Mayıs’ın Türk gençliğine armağan edilmesinin Atatürk’ün gençlere duyduğu güvenin bir göstergesi olduğunu vurguladı.

 Başkan Bulucu’dan Gençlere mesaj
Yaşam

Başkan Bulucu’dan Gençlere mesaj

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Giresunspor’un yeni başkanı belli oldu
Spor

Giresunspor’un yeni başkanı belli oldu

Trendyol 1. Lig'e veda ederek TFF 2. Lig'e düşen Giresunspor’da bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da tek aday olarak seçime giren Emin Eltuğral yeşil beyazlıların yeni başkanı oldu.

Türkeli Muhtarlar Derneği'nde Bahattin Yıldız Yeni Başkan Oldu
Bölgesel

Türkeli Muhtarlar Derneği'nde Bahattin Yıldız Yeni Başkan Oldu

Sinop'un Türkeli Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu’nda tek listeyle seçime giren Bahattin Yıldız, derneğin yeni başkanı oldu.