Kayseri

Başkan Yalçın öğrencilerle bir araya geldi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kariyer Günleri çerçevesinde özel bir okulda öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Yalçın  öğrencilerle bir araya geldi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kariyer Günleri çerçevesinde özel bir okulda öğrencilerle bir araya geldi. Gençlere hayatından kesitler anlatan Başkan Yalçın, “Kendinizi iyi yetiştirin. Bir spor dalı, bir enstrüman ve iyi seviyede bir yabancı dil öğrenin” tavsiyesinde bulundu.
Talas Belediyesi tarafından düzenlenerek Talas Sanat Galerisi’ne dönüştürülen tarihi Ali Saip Paşa Sokaktaki merkezde yapılan programa okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Salona girişte çiçeklerle ve alkışlarla karşılanan Başkan Yalçın, öğrencilerle tek tek selamlaştı. Gençlerin her biriyle tanışan Başkan Yalçın, sohbet havasında gerçekleşen söyleşiye hayatının önemli kesitlerini anlatarak başladı. Başkan Yalçın, Okul Müdür Yardımcısı Gül Aydoğan moderatörlüğündeki programda sorulan sorulara samimi ve içtenlikle cevaplar verdi. Öğretmenliğin hayatında çok farklı bir öneminin olduğunu belirten Başkan Yalçın; "Gençlerimizle birlikte olmaktan çok memnun oldum. Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Sizlerin en iyi şekilde yetişmesi ve ülkemize faydalı olması çok önemli. Geleceğin büyükleri olarak kendinizi en iyi şekilde yetiştirmeye gayret etmelisiniz. Bir spor branşını lisans düzeyince öğrenmeli, bir müzik aletine yönelmeli ve bir yabancı dili iyi seviyede bilmelisiniz. Çünkü artık günümüzde yarış büyük balık ile küçük balık arasında değil, hızlı balık ile daha hızlı balık arasındadır. Buna göre kendinizi yetiştirmek önemli bir konudur. Hepinizi gözlerinizden öpüyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.
Programın sonunda gençler tarafından Başkan Yalçın’a plaket takdim edildi. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yağmur ve Şükür Duası Gerçekleşti
Bölgesel

Yağmur ve Şükür Duası Gerçekleşti

Konya’nın Kulu ilçesine bağlı Tuzkaya Mahallesinde yağmur ve şükür duası yapıldı.

"Hep birlikte ekonomiye odaklanmalıyız"
İş Dünyası

"Hep birlikte ekonomiye odaklanmalıyız"

Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANASİAD) Genel Başkanı Hakan Birkan, Türkiye’nin bir süredir yüksek enflasyon, yüksek faiz ve döviz fiyatlarındaki uyumsuzlukla mücadele ettiğini, bu yüzden tüm kesimlerden siyasi çekişmeleri geride bırakarak sadece ekonomiye odaklanması gerektiğini söyledi.

İşletmelere Yönelik Vergi Denetimi
İş Dünyası

İşletmelere Yönelik Vergi Denetimi

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı, 2 bine yakın işletmeye yönelik Katma Değer Vergisi (KDV) denetimi yaptı.

BUYSAD Başkanı Dönmez YESİDEF Yönetiminde
İş Dünyası

BUYSAD Başkanı Dönmez YESİDEF Yönetiminde

BUYSAD Başkanı Coşkun Dönmez, YESİDEF yönetimine yeniden seçildi. Dönmez, endüstriyel yemek sektörünün üst kuruluşu olan YESİDEF’in sektörün gelişmesi için çok önemli çalışmalar yaptığını söyledi.

UNESCO ve Cittaslow kenti Safranbolu'da hafta sonu hareketli Geçiyor
Etkinlik

UNESCO ve Cittaslow kenti Safranbolu'da hafta sonu hareketli Geçiyor

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde ve Cittaslow kategorisinde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde hafta sonu hareketliliği devam ediyor.

Seydikemer'de 'Orman Benim' Kampanyası
Bölgesel

Seydikemer'de 'Orman Benim' Kampanyası

Türkiye genelinde başlatılan 'Orman Benim' kampanyası kapsamında Seydikemer’de yerel yöneticiler ve vatandaşlar, orman yangınlarına karşı farkındalık ve temizlik etkinliklerinde buluştu.