İzmir

Başkan Yücel, Denizli'yi ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’yi makamında ziyaret etti.

Başkan Yücel, Denizli'yi ziyaret etti.

İZMİR (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’yi makamında ziyaret etti. Yücel, “Lal Başkanım hem gençliği hem enerjisi hem de genç yaşına rağmen partide aldığı görev ve kazandığı belediyesi ile Çeşme’ye İzmir’e çok yakıştı. Çeşme çok güzel ama Lal Başkanım ve sizlerle daha güzel olacağına inanıyorum” dedi.
Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel’i makamında ağırladı. CHP’li Yücel’in Başkan Denizli’ye yeni görevinde başarı dileklerinde bulunduğu ziyarette, CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları ve ilçe yöneticileri ile Çeşme Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı.
Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’ye yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan Yücel, “Lal Başkanım hem gençliği hem enerjisi hem de genç yaşına rağmen partide aldığı görev ve kazandığı belediyesi ile Çeşme’ye İzmir’e çok yakıştı. Ben inanıyorum ki bu dönem Lal Başkanın danışmanlığında çok güzel işler yapacaksınız. Çeşme çok güzel ama Lal Başkanımla ve sizlerle daha güzel olacağına inanıyorum” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Keçioren Belediye Bostan dikti Mahsulleri kendi elleriyle topladılar
Etkinlik

Keçioren Belediye Bostan dikti Mahsulleri kendi elleriyle topladılar

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Ekonomik sıkıntı nedeniyle tarımsal ürünlere ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlarımızın yanında olduk devamı haberimizde

Keçiören Belediyesi TEKNOMER,  TEKNOFEST Adana’da yerini aldı
Etkinlik

Keçiören Belediyesi TEKNOMER, TEKNOFEST Adana’da yerini aldı

Ankara Son Dakika Keçiören Belediyesi Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi’nin de katılım gösterdiği TEKNOFEST’te, Türkiye`nin teknolojik haberin devamı

  Başkan Gülşah Durbay'dan, Özgür Özel iddialarına sert yanıt: “Hesabını mahkemede soracağım”
Yaşam

Başkan Gülşah Durbay'dan, Özgür Özel iddialarına sert yanıt: “Hesabını mahkemede soracağım”

Adı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le anılan Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, hakkındaki iddialara cevap verdi. Bir internet sitesinde yayınlanan haberin baştan sona iftira olduğunu anlatan Durbay, "Hesabını mahkemede soracağım" dedi

Antalya  Kumluca'da Dere ve Kanal Temizliği
Yerel Yönetim

Antalya Kumluca'da Dere ve Kanal Temizliği

Antalya Kumluca İlçesinde Kışa hazırlık özellikle sonbahar yağışlarının yaklaşmasıyla birlikte, dere yataklarında biriken atıklar ve doğal engeller temizlenerek su akışının kesintisiz sağlanması hedefleniyor.

Prof. Dr. Yasemin Biçer Gömceli Manavgatlılarla buluştu
Etkinlik

Prof. Dr. Yasemin Biçer Gömceli Manavgatlılarla buluştu

Antalya Manavgat Belediyesi Sağlık Söyleşileri kapsamında, Nöroloji-Epilepsi Uzmanı Prof. Dr. Yasemin Biçer Gömceli Manavgatlılarla buluştu. Detaylar haberimizde..

Antalya'da Gündem Olan Ümit Uysal'  CHP Genel Başkanı Özel' e  parti kültürünü hatırlattı!
Bölgesel

Antalya'da Gündem Olan Ümit Uysal' CHP Genel Başkanı Özel' e parti kültürünü hatırlattı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Antalya ziyareti sırasında genel başkan adaylığı çalışması başlatan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a yönelik sözleri siyaset kulislerini hareketlendirdi. Özel'e cevap veren Uysal, " 'Ben seni aday gösterdim, doğru bildiğini ifade edemezsin, sen parti içi görevlere talip olamazsın' yaklaşımı CHP geleneğinde yoktur." dedi.