Manisa

Başkan Zeyrek, Kiraz Pazarı'nı Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Sancaklıbozköy Mahallesi’nde bulunan Kiraz Pazarı’na ziyarette bulundu.

 Başkan Zeyrek, Kiraz Pazarı'nı Ziyaret Etti

MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Sancaklıbozköy Mahallesi’nde bulunan Kiraz Pazarı’na ziyarette bulundu. Kiraz üreticileri, Kiraz Pazarı’nda çalışan emekçiler ve tüccarlar ile bir araya gelen Başkan Ferdi Zeyrek, kiraz sezonunun bereketli olmasını temenni etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Kuzey Yarım Küre’nin ilk kiraz hasadının yapıldığı Şehzadeler ilçesine bağlı Sancanlıbozköy Mahallesi’nde Kiraz Pazarı’nı ziyaret etti. Başkan Danışmanı Atilla Efendioğlu ile mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği Başkan Ferdi Zeyrek, kiraz üreticileri, Kiraz Pazarı’nda çalışan emekçiler ve tüccarlar ile bir araya geldi. Üreticilere bol kazançlar dileyen Başkan Ferdi Zeyrek, emekçilerle de bol bol sohbet etti. Kiraz sezonunun bereketli olmasını temenni eden Başkan Ferdi Zeyrek, üreticilerin taleplerini de dinledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak üreticinin her zaman yanında olacaklarını dile getiren Başkan Zeyrek, tarımın Manisa’nın olmazsa olmazı olduğunu ifade ederek üreticiye destek için altyapı çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

  Başkan Gülşah Durbay'dan, Özgür Özel iddialarına sert yanıt: “Hesabını mahkemede soracağım”
Yaşam

Başkan Gülşah Durbay'dan, Özgür Özel iddialarına sert yanıt: “Hesabını mahkemede soracağım”

Adı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le anılan Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, hakkındaki iddialara cevap verdi. Bir internet sitesinde yayınlanan haberin baştan sona iftira olduğunu anlatan Durbay, "Hesabını mahkemede soracağım" dedi

Antalya'da Gündem Olan Ümit Uysal'  CHP Genel Başkanı Özel' e  parti kültürünü hatırlattı!
Bölgesel

Antalya'da Gündem Olan Ümit Uysal' CHP Genel Başkanı Özel' e parti kültürünü hatırlattı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Antalya ziyareti sırasında genel başkan adaylığı çalışması başlatan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a yönelik sözleri siyaset kulislerini hareketlendirdi. Özel'e cevap veren Uysal, " 'Ben seni aday gösterdim, doğru bildiğini ifade edemezsin, sen parti içi görevlere talip olamazsın' yaklaşımı CHP geleneğinde yoktur." dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner,  kurslar  hakkında açıklama
Bölgesel

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner,  kurslar hakkında açıklama

ÇANKAYALILARI MAHRUM BIRAKMAYACAĞIZ” Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner,  Belediye olarak vatandaşları bu kurslardan mahrum bırakmama kararı aldıklarını açıklayan Başkan Güner, "2024-2025 döneminde kursları tümüyle belediyemizin imkanlarıyla sürdüreceğiz. Çankayalıları asla bu kurslardan mahrum bırakmayacağız," dedi.

Başkan Ümit Uysal Avrupa Kentler Konferansında
Yerel Yönetim

Başkan Ümit Uysal Avrupa Kentler Konferansında

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Danimarka Aalborg'ta düzenlenen Avrupa Sürdürülebilir Kentler Konferansı’na katıldı

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre  Sahada  pazar yerinde esnaflarla
Yerel Yönetim

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre Sahada pazar yerinde esnaflarla

Ankara Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre ve CHP Belediye Meclis üyesi Satı Gül, birlikte pazar yerlerini incelediler.

Kaş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı
İş Dünyası

Kaş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı

Kaş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Antalya Valisi Hulusi Şahin başkanlığında yapıldı.