Burdur

Başkandan aday açıklaması! 'Arkasındayız'

Burdur CHP İl Başkanı Kadir Koç, 'Burdur'un Nabzı' programında 2023 genel seçimlerinin ardından hedeflerini açıkladı. Partisinin gücünü artırarak Mart yerel seçimlerine odaklanan Koç, aday belirleme süreci ve gelecek vizyonu hakkında detaylı bilgiler verdi.

Başkandan aday açıklaması! 'Arkasındayız'

Kanal 15 ekranlarının her hafta Cuma akşamları yayın klasiği Burdur’un Nabzı programında Burdur Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il başkanı Kadir Koç konuk oldu. Özellikle son haftalarda aday belirleme sürecinde gündemde olan CHP il başkanı Bilal Karasakal ve Kürşat Tuncel’in sorularını yanıtladı.

2023 BİZİM İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASI OLDU

İl başkanı Kadir Koç özellikle 2023 genel seçimlerinde adaylarımızla omuz omuza çalışarak tüm yerleşim yerlerinde oylarımızı artırdık, bundan sonra Mart yerel seçimlerinde tekrardan belediye başkan adaylarımızla çalışarak dahada güçlenerek halkın hizmetçisi olarak yollara düşeceğiz dedi.

Genel seçimlerinde oy artışının sürpriz olmadığını seçmen doğru kararı vererek olması gerekeni yaptı. İkinci vekili az bir farkla kaçırdık, inandıktan sonra olabileceğini Bucakta, Çavdır ’da, Karamanlı’ da, Yeşilova ’da gösterdik. CHP artık Burdurun her yerinde, yapısında hiçbir zaman yolsuzluğu ,hırsızlığı olmayan manevi değerlere sahip bir parti her zaman güçlenecektir dedi.

Özellikle kendi il başkanlığı döneminde partinin ve üyelerin ön planda olacağını dile getiren koç, üyelerin sesi halkın iradesi ön planda olacağını söyledi .Halkın sesinin değerli olduğunu söyleyen Koç teşkilatın gücü herkese güç kattığını ,halkın sorunları ile ilgilenen bir teşkilat olmak istediklerini söyledi .Birilerinin güdümü altında olmak için bir yere talip olmayacaklarını, halkın acılarına ve sorunlarına ortak olacak bir teşkilat olacak .Seçimler yaklaşırken bizleri terör örgütleri ile özdeştirmeye çalışırken Partimiz hiçbir zaman terörle ilişkisi olmadığını diğer partiler gibi çıkarları için terörle ilişkisi olmamıştır dedi.

2024 MART SEÇİMLERİNDE DÖRT BELEDİYE DAHA ALACAĞIZ

Kadir koç özellikle 2023 aldıkları güçle Mart seçimlerinde Burdur Merkez ve Yeşilova dışında dört belediyeyi daha bünyemize katmak istiyoruz. Mart ayı bizim Partimiz daha güçlü olacağız seçimden güçlü çıkacağız. Karaman’da, Yeşilova’da ön seçimle adaylarımızı belirledik. Burdur’un tüm ilçelerinde aday çıkaracağız. Partimiz kimleri aday gösterirse her zaman merkez ilçe olmak üzere dimdik arkalarında yer alacağız.biz köklü bir partiyiz kişilerle sorunumuz olamaz, ülkemiz için ilimiz için partimizi destekleriz. Parti içi bir sıkıntı olmadığını dile getiren başkan koç seçimin galibi olmamız için sonuna kadar çalışacağız istifa etme gibi bir düşünce hiçbir zaman düşünmedim, başaracağız dedi Yerel seçimlerde ittifaklarla ilgili olarak ortaklarımızın kendi tercihleri, bu bir var oluş mücadelesi cumhuriyet halk partisi dünde vardı yarında olacak dedi. Adayları için bir sorun olmayacağı Burdurlu seçmenin bilinçli bir seçmen olduğu gereğini her zaman yaptığını bundan dolayı bir kaygılarının olmadığını dile getirdi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Kadir Koç 'Cumhuriyet Halk Partisi Terörle Birleşmez'
Bölgesel

Başkan Kadir Koç 'Cumhuriyet Halk Partisi Terörle Birleşmez'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı, güncel konulara değinerek hükümeti eleştirdi. Partinin tarihindeki ve ideallerindeki duruşunu vurgulayarak, 'Cumhuriyet Halk Partisi terörle birleşmez' dedi ve partiye olan inancını dile getirdi.

CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç mazbatasını aldı
Bölgesel

CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç mazbatasını aldı

Burdur'da CHP İl Başkanlığı'na seçilen Kadir Koç, mazbatasını aldı. Koç, mazbata töreni ardından yaptığı açıklamada, CHP'nin iktidar yürüyüşünü Burdur'dan başlatacaklarını söyledi.

Kadir Koç, Burdur CHP İl Başkanı oldu
Bölgesel

Kadir Koç, Burdur CHP İl Başkanı oldu

Burdur CHP İl Başkanlığı kongresinde Kadir Koç, 129 oy alarak yeni il başkanı seçildi.

Hacı Adaylarına "Hac Hazırlık Seminerleri"
Bölgesel

Hacı Adaylarına "Hac Hazırlık Seminerleri"

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü 2024 yılında Köyceğiz’den kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik "Hac Hazırlık Seminerleri" düzenledi.

Çeltikçi'de heyecanlı veda! Hacı adayları dualarla uğurlandı
Bölgesel

Çeltikçi'de heyecanlı veda! Hacı adayları dualarla uğurlandı

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde hac ibadetlerini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları kafilesi dualarla uğurlandı. Detaylar haberimizde...

Belçika’da Türk Asıllı Gazeteci Kadir Duran Federal Milletvekili Adayı Oldu
Dünya

Belçika’da Türk Asıllı Gazeteci Kadir Duran Federal Milletvekili Adayı Oldu

Türk vatandaşlarının desteğini beklediğini ifade eden Duran, Belçika'daki Türk toplumunun sesi olmayı hedeflediğini vurguladı. Gazetecilik ve medya alanındaki deneyimiyle, Belçika'daki Türk toplumunun sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmeyi ve çözüm önerileri sunmayı amaçlıyor.