Ankara / Keçiören

Başkent Ankara Keçiören'de komşular arasında çıkan kavgada silahlar konuştu 3 ölü, 1 yaralı

Son Dakika Ankara’nın Keçiören ilçesinde gece saatlerinde komşular arasında tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Başkent Ankara Keçiören'de komşular arasında çıkan kavgada silahlar konuştu  3 ölü, 1 yaralı

 Son Dakika  Ankara’nın Keçiören ilçesinde gece saatlerinde komşular arasında tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.
Alınan bilgiye göre olay Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi 1422. Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre birkaç gündür kavgalı olan komşular arasında gece saatlerinde tekrar kavga çıktı. Olayda M.E. komşularına silahla ateş ederek M.Z., M.Ö., M.Z. ve Ş.Z.’yi vurdu. Bina sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerde M.Z., M.Ö. ve M.Z.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayda vurulan Ş.Z. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgilini inceleme başlattı.

 

ANKARA TOPTANCI HALDE SİLAHLI KAVGA 2 ÖLÜ 2 YARALI 

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 6
    KIZDIM
  • 5
    ÜZÜLDÜM
  • 4
    BEĞENDİM
  • 3
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ankara Yenimahalle Toptancı Hali'nde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada  hayatını kaybeden kardeşler toprağa verildi
3. Sayfa

Ankara Yenimahalle Toptancı Hali'nde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden kardeşler toprağa verildi

Ankara Yenimahalle Toptancı Hali'nde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada Vurularak hayatını kaybeden Gürhan (46) ve Ömer Koçyiğit’in (43) cenaze namazı Gülveren Merkez Camii’nde kılındı. İki kardeşin cenazesi, ikindi namazını müteakip kılan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Ankara Toptancı Halinde silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı
Bölgesel

Ankara Toptancı Halinde silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Son Dakika Ankara Yeni Mahalle Toptancı Hali’nde iki grup arasındaki silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Ankara'da kız meselesi yüzünden 1 kişinin öldüğü saldırıda 7 kişi tutuklandı
3. Sayfa

Ankara'da kız meselesi yüzünden 1 kişinin öldüğü saldırıda 7 kişi tutuklandı

Başkentte 5 kişinin silahla bir araca silahla ateş açarak olay yerinden kaçtığı saldırıda 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Devamı haberimizde...

Ankara’ Sincan'da gürültü  yüzünden 72 yaşındaki adam Katliam yaptı  Üst Komşusu  2 Çocuk 5 kişi vurdu
Yaşam

Ankara’ Sincan'da gürültü yüzünden 72 yaşındaki adam Katliam yaptı Üst Komşusu 2 Çocuk 5 kişi vurdu

Ankara’nın Sincan ilçesinde daha önceden birçok kez gürültü nedeniyle tartıştığı komşusunun evini tüfekle basan 72 yaşındaki T.Ü., aynı aileden 5 kişiyi vurarak katletti. Şüpheli şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Cinayet zanlılarının gasp suçuna karıştıkları ve madde bağımlısı oldukları ortaya çıktı
3. Sayfa

Cinayet zanlılarının gasp suçuna karıştıkları ve madde bağımlısı oldukları ortaya çıktı

Ankara’da bıçakladıkları kişinin ölümüne sebep olan 3 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Devamı haberimizde..

 Ankara’da Eski Koca dehşeti
3. Sayfa

Ankara’da Eski Koca dehşeti

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir kişi eski eşini bıçakla yaraladı yanındaki adamı ise tabanca ile vurarak öldürdü. Devamı haberimizde...