Antalya

BEE’O Propolis: Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi'nde Uluslararası Misafir Ağırlıyor

11. yılını büyük bir coşkuyla kutlayan BEE’O Propolis, 2-7 Mayıs tarihlerinde Amerika, İspanya ve Londra’dan seyahat eden 14 misafire, 10 bin 500 metrekarelik tesisinin kapılarını açtı.

BEE’O Propolis: Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi'nde Uluslararası Misafir Ağırlıyor

ANTALYA (İHA) - 11. yılını büyük bir coşkuyla kutlayan BEE’O Propolis, 2-7 Mayıs tarihlerinde Amerika, İspanya ve Londra’dan seyahat eden 14 misafire, 10 bin 500 metrekarelik tesisinin kapılarını açtı. Editör, manken, oyuncu, içerik üreticisi ve fotoğrafçıların bir araya geldiği 14 kişilik ekip, seyahatleri süresinde hem İstanbul’un tarihi ve kültürel güzelliklerini hem de anadolu arı ürünlerinin nasıl üretildiğini yerinde görerek keşfetti.
Arı ürünleri AR-GE ve İnovasyon Merkezi'ne özellikle Amerika, İspanya ve Londra'dan gelen 14 önemli misafire kapılarını açtı. 2-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen özel etkinlikte, dünya genelinden gelen editörler, mankenler, oyuncular, içerik üreticileri ve fotoğrafçılar, üretici firmanın 10 bin 500 metrekarelik tesislerini ziyaret ederek hem şirketin inovatif çalışmalarını hem de arı ürünlerinin üretim sürecini yakından incelediler.
Firmanın yüksek teknolojili tesislerinde başlayan ziyarette, BEE’O Propolis Kurucusu ve Genel Müdürü Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı’nın sunumu da yer aldı. Dr. Tanuğur, sunumunda başarı hikayesinden, arı ürünleri konusundaki uzmanlık ve tecrübelerinden, Türkiye’nin arıcılık ve arı ürünleri üretimi bakımından ne kadar değerli olduğundan, Anadolu arı ürünlerinin önemi, farkı ve faydalarından, arı ürünleri ile geliştirdiği inovatif ürünlerden, yürüttüğü bilimsel çalışmalardan ve ulusal ve uluslararası alanda layık görüldüğü ödül ve sertifikalardan bahsetti. Sunumda, firmanın inovasyon ve kaliteye önem verdiği, patentli Anadolu Propolisi (A.P.E)'nin üretim süreci ve uluslararası alanda kazandığı başarılar detaylı bir şekilde ele alındı.
Tanuğur Samancı, ISO 90001, ISO 14001, ISO 22000 ve GMP gibi önemli uluslararası kalite yönetim sistemleri ve güvenli üretim sertifikalara sahip olan tesisin üretim prosesini misafirlere detaylı bir şekilde anlattı. Samancı ayrıca, şirketin gıda, takviye edici gıda, dermokozmetik ve tıbbi cihaz kategorilerinde ürettiği ve 37 ülkeye ihraç ettiği 100’ü aşkın katma değerli ürünün üretim aşamaları ve kalite kontrol süreçleri hakkında bilgi verdi.
Ziyaretin bir diğer önemli ayağı, üretici firmanın Türkiye’de ilk kez uygulamaya geçirdiği “Sözleşmeli Arıcılık Modeli” ile kovandan sofraya kontrollü üretim sistemi üzerine oldu. Misafirler, arılar tarafından arı sütünün nasıl üretildiğini ve arıcıların arı sütünü nasıl topladıklarını gözlemleme fırsatının yanı sıra şirketin yerel arıcılarla olan iş birliğini ve kırsal bölgelerdeki ekonomik kalkınmaya katkılarını yakından gözlemleme fırsatı buldular.
Ziyarete katılan isimler arasında, Men’s Journal Kçşe Yazarı Kim Alexis ve eşi Jeff Schwartz, Şef Bettina Compolucci, MindBodyGreen Dergisi Güzellik ve Yaşam Tarzı Direktörü Alexandra Blair Engler, Ünlü Sunucu Melinda Berry, Fotoğrafçı David Kartsonis, Ünlü Aktör Christian Birkenberger yer aldı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Öğrenci Değişim Programı Kapsamında Güroymak'talar
Spor

Öğrenci Değişim Programı Kapsamında Güroymak'talar

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün yürüttüğü "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı" kapsamında Edirne Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesinde gelen 12 öğrenci ve 2 öğretmen, Bitlis'in Güroymak ilçesindeki Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından misafir edildi.

Şırnak'ta Havayolu Ulaşımı Canlanıyor!
Bölgesel

Şırnak'ta Havayolu Ulaşımı Canlanıyor!

Şırnak’ın Cizre ile İdil ilçeleri arasında kurulan ve 2013 yılında hizmet vermeye başlayan Şerafettin Elçi Havalimanı, 2024 yılı Nisan ayında 51 bin 942 yolcuya hizmet verdi.

MAKÜ 12 Farklı Ülkeden 21 Misafir Ağırlıyor!
Bölgesel

MAKÜ 12 Farklı Ülkeden 21 Misafir Ağırlıyor!

MAKÜ, 3. Uluslararası Erasmus Personel Hareketliliği haftası kapsamında 12 farklı ülkeden 21 katılımcıyı ağırlıyor. Detaylar haberimizde...

"Turistik Diyarbakır Ekspresi" Ankara’ya doğru hareket etti
Etkinlik

"Turistik Diyarbakır Ekspresi" Ankara’ya doğru hareket etti

Tarihi Ankara Garı'ndan bu sezon ilk seferine başlayan "Turistik Diyarbakır Ekspresi", geldiği Diyarbakır'dan tekrar Ankara'ya doğru hareket etti. İlk defa Diyarbakır'a gelen misafirler, kente hayran kalarak ayrıldı.

Ayder Yaylası Ramazan Bayramı'nda Doluluk Rekoru Kıracak!
Bölgesel

Ayder Yaylası Ramazan Bayramı'nda Doluluk Rekoru Kıracak!

Rize’nin dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası Ramazan Bayramı tatilinde misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Polis Memurlarının İftarında Buluştu - Haberler
Yaşam

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Polis Memurlarının İftarında Buluştu - Haberler

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, polis memurlarının iftar sofralarına misafir oldu.