Basın İlan Kurumu (BİK) 2022 Müdürler Değerlendirme Toplantısı Afyonkarahisar’da başladı. Toplantı 3 gün sürecek.
Termal bir otelde başlayan toplantıda yeni dönemde izlenecek yol haritasının şekillendirileceği ve 3 gün boyunca istişarelerde bulunacağı kaydedildi.
Toplantı hakkında değerlendirmede bulunan BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç "Toplantılarımızın Kurumumuza, gazetelerimize ve internet haber sitelerimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.
Genel Müdür Erkılınç: “İnternet medyasını zapt etmeyi değil saygınlığını artırmayı hedefliyoruz”
Basın İlan Kurumu Genel Kurulu seçimlerinde TGK’nın adayları Kürşat Tuncel ve Hürmüz Seda Köktener kazandı. Detaylar için hemen tıklayın!
Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Aydın, İzmir, Manisa, Muğla ve Uşak illerinde Kurum görev alanında bulunan gazete ve internet haber sitelerinin temsilcileri ile bir araya geldi.
Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Aydın, İzmir, Manisa, Muğla ve Uşak illerinde Kurum görev alanında bulunan gazete ve internet haber sitelerinin temsilcileri ile bir araya geldi.
İnternet haber sitelerinin resmi ilan yayımlama hakkını kazanabilmeleri ve sürekliliğini sağlamaları için ziyaretçi trafik bilgileri önemli bir kriter. Bu amaçla Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından geliştirilen BİK Analitik ölçüm sistemi kullanılmaya başlandı.
BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, resmi ilana bağlı yayıncılık anlayışının gazetecilik mesleğini olumsuz etkilediği gibi günümüz ticari gerçekleriyle de bağdaşmadığını belirterek, kamunun kaynaklarını boşa harcatmayacaklarını söyledi.
Yorumlar (0)