Bozüyük Belediyesi tarafından kış ayları öncesinde kaldırım çalışmaları hızlandı.
Belediye tarafından Şenkal Caddesi’nin devamındaki TCDD demiryolu ile Bozüyük Devlet Hastanesi çevreyolu alt geçidi arasındaki bölgede kaldırım yapım çalışması başlatıldı. Bölgede yaşanan yoğun araç trafiğinin yanı sıra yaya trafiğinin de yoğun olması nedeniyle başlatılan kaldırım yapım çalışması tüm hızıyla devam ederken Yeşilkent Mahallesi ve Devlet Hastanesi’ni ilçe merkezine yaya yolu ile bağlayacak olan kaldırımlar tamamlandığında yayaların ulaşımı çok daha güvenli bir hale gelecek.
İHA
Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında kaldırım ve yol çalışması devam ediyor.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kaldırım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say uzun çarşıdaki kaldırım çalışmalarını yerinde incelemelerde bulundu.
Burdur Belediyesi kreşleri, 23 Nisan coşkusunu bando eşliğinde yürüyüşle kutladı. Miniklerin sevinci vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Burdur Belediyesi, kent ulaşımında önemli bir yer tutan Nene Hatun Caddesi’nde kapsamlı bir yenileme çalışmasına imza atıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birçok etkinliğe imza atarak bayram coşkusunu 7’den 70’e tüm kente yaşatacak.
Kocasinan Belediyesi, 49. Turizm Haftası etkinliklerine ev sahipliği yaptı
Yorumlar (0)