Adana’da ağır hasarlı 14 katlı binanın yıkımı sırasında bir işçi, tehlikeye aldırmadan damda dans etti.
Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler, 11 ilde büyük yıkıma yol açtı. Adana’da da 13 bina yerle bir oldu ve 418 kişi hayatını kaybetti.
Kentte ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi’nde 14 katlı Seran Apartmanı’nın yıkımı da başladı. Ancak yıkım sırasında bir işçinin iş makinesinin yanında dans etmesi dikkati çekti. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, çevrede oluşan toz bulutu ise tepki çekti.
TÜRKŞEKER, Burdur dahil 10 ilde 1685 daimi işçi alımı yapacak. Alımlar kapsamında Burdur Şeker Fabrikasına 130 daimi işçi alımı yapılacak. Başvurular 14-18 Nisan 2025 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak.
Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bencik Mahallesi yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
OGM 4.500 geçici işçi alımı kapsamında Burdur Orman İşletme Müdürlüğü geçici işçi alımı kura sonuçları açıklandı. Asil ve yedek adaylar, 7-11 Nisan tarihleri arasında evrak teslimi yapacak.
Otomotivden bankacılığa dev şirketler işçi çıkarıyor. Gerçek iş kaybı 4,3 milyona ulaşabilir. İşte sektör sektör tablo.
Tarım ve Orman Bakanlığı, 81 ilde toplam 4500 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartları ve kontenjan dağılımı için detaylar burada!
Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindki ANFA 1.100 peyzaj işçisi alımı yapacağını açıkladı. Muracat bu gün başladı perşembe son gün
Yorumlar (0)