Bingöl’de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yüzde 75 hibe ile dağıtılan domates, biber ve patlıcan dan oluşan 630 bin fidenin arazide kontrolleri yapılıyor.
Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" ve "Bingöl Küçük Aile İşletmeleri Sebze Üretiyor Projesi" çerçevesinde mayıs ayında dağıtılan yüzde 75 hibe ile dağıtımı gerçekleştirilen sebze fidelerinin kontrolleri sağlanıyor. 600 dönümlük alana ekilen 630 bin domates, biber ve patlıcan fideleri Tarım İl Müdürlüğüne bağlı Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi personeli tarafından yerinde incelenerek kontrolleri yapılıyor.İHA
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü'ne hibe edilen 32 yeni araç düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Burdur’da 20 milyon TL’ye kadar tarımsal kalkınma hibeleri başlıyor. Yatırımcılar projeleri için destek alabilecek. Detaylar için tıklayın!
Türkiye Belediyeler Birliği, Korkuteli Belediyesi’ne 7 yıl aradan sonra araç hibe etti. Başkan Caran, TBB’ye teşekkür etti. Detaylar haberimizde!
Hayırsever iş insanı Selahattin Onur ve oğulları, 2.5 milyon TL değerindeki OCT cihazını Finike Devlet Hastanesine bağışladı. Artık göz muayeneleri ücretsiz!
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal kesimde yaşayan üreticilere arıcılık faaliyetlerinin sürdürülebilirliği ve geliştirilmesine destek vermek amacıyla arı kovanı hibelerini sürdürüyor.
Engelli ve eski hükümlülere 400 bin TL’den 500 bin TL’ye kadar hibe desteği! Son başvuru tarihi 6 Aralık 2024. e-Devlet üzerinden başvuru detayları için hemen tıklayın!
Yorumlar (0)