DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde şarampole savrulan otomobilde, 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır-Bismil-Batman kara yolu Çöltepe köyü mevkisinde Ö.K. (29) idaresindeki 35 AEL 130 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole savruldu. Kazada yaralanan sürücü ve araçtaki Z.E. (25), M.E. (2) ve Ö.K. (9), sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bismil Devlet Hastanesine sevk edildi.
Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.
Çevre vergisi söylentileri dizel araç sahiplerini harekete geçirdi. Türkiye'de ikinci el dizel satışlarında büyük artış yaşanıyor.
Denizli'de babası ile birlikte klasik tema araba elektrikli üretmek için kolları sıvayan genç, tasarımı ve malzemeleri kendisine ait 1925 model elektrikli aracını 8 ayda tamamladı. Detaylar haberimizde..
Antalya'da seyir halindeyken motor kısmından alev alan otomobil, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Van’ın İpekyolu ilçesinde park halinde olan ve motoru yanmaya başlayan otomobil, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde aşırı soğuklar nedeniyle otomobilinin donan yakıt deposunun ateşle ısıtmaya çalışan sürücü, aracın yanmasına neden oldu.
Karabük'te park halindeki otomobilin motor kısmından çıkan yangın, çevredeki vatandaşların müdahalesi ile söndürüldü.
Yorumlar (0)