Bitlis’in Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İlköğretim Haftası çerçevesinde okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine “Milli Projeler” temalı boyama kitabı dağıttı.
Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tatvan ilçesinde bulunan Hikayet ilkokulu birinci sınıf öğrencilerine boyama kitabı dağıttı. Tatvan Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından basılan “Milli Projeler” boyama kitabını okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine dağıtan ekipler, çocuklara hem kitabı tanıtıp hediye ettiler hem de unutulmaz bir gün yaşattı. Polis ekipleri hatıra fotoğrafından sonra okuldan ayrıldı.
Polis ekiplerinin yapmış olduğu sürprizden dolayı teşekkürlerini dile getiren Hidayet İlkokulu Müdürü Selahattin Bayav, “Tatvan Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından birinci sınıfa başlayan öğrencilerimize polis ekipleri boyama kitapları hediye ettiler. Yaptıkları bu sürprizlerden dolayı çok mutlu olduk ve başta kaymakamımız, ilçe emniyet müdürümüz ve polis ekiplerine teşekkürlerimi sunarım” dedi. İHA
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yaklaşık 7 asırdan bugüne her cuma yapılan esnaf duasına minik öğrenciler de katıldı.
Pursaklar Belediyesine bağlı Nezaket Okullarında eğitim gören minik öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.
Geri dönüşüm alanında Türkiye birincisi olan Kocasinan Belediyesi, geri dönüşüm tesislerini ilkokul öğrencilerine açtı.
Aydın'ın Nazilli ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kızılay Anaokulu'nda miniklere keyifli bir trafik eğitimi verdi. Eğlenceli oyunlar ve drone gösterisi eşliğinde yapılan eğitimde çocuklar, trafik kurallarını öğrenmenin yanı sıra polis ekiplerini de tanıma fırsatı yakaladı.
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, BİL-EN projesi kapsamında minikleri makamında ağırladı.
Yunusemre Belediyesi bünyesinde bulunan kültür ve sanat merkezlerinde, yaklaşık 5 bin minik öğrencinin eğitim gördüğü bildirildi.
Yorumlar (0)