Düzce

Bıyık, Oda personelleriyle Bir Arya Gelerek Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Personelimiz bu büyük ailenin kilit unsurlarından biri. Devamı Haberimizde....

Bıyık, Oda personelleriyle Bir Arya Gelerek Değerlendirme  Toplantısı  Yaptı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, oda personeli ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Periyodik olarak gerçekleştirilen ve DTSO’nun önemli bir parçası olan personel toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası; üyeleri, personeli, idarecileri, meclisi ve yönetimi ile büyük bir aile. Personelimiz bu büyük ailenin kilit unsurlarından biri. Sizler odanın görünen yüzleri olarak bizleri temsil ediyorsunuz. Göreve geldiğimizden bu yana personelimizle ilgili ciddi bir şikayet almadık. Genel itibariyle teşekkür ve takdir mesajları alıyoruz. Bu da bizleri memnun ediyor. Kişisel yönetim anlayışımda karşılıklı istişarenin önemli olduğuna inanıyorum. Biz sizlere değer veriyoruz. Sizlerden de kurumunuza sahip çıkmanızı, kurumunuzu en iyi şekilde temsil etmeye devam etmenizi bekliyoruz. Personel toplantılarımıza belirli aralıklarla devam edeceğiz. Sizlerin görüşleri de bizim için çok değerli” ifadelerini kullandı.
Personel toplantısı, yapılan değerlendirme ve görüşmelerin ardından sona erdi.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 DÜFest 2024, yine birçok programa sahne oldu
Yaşam

DÜFest 2024, yine birçok programa sahne oldu

Bilimsel etkinliklerden sportif aktivitelere, yarışmalardan kültürel etkinliklere kadar Düzce Üniversitesi öğrencilerini hem eğlendiren hem bilgilendiren DÜFest 2024, yine birçok programa sahne oldu.

Ankara Cer Modern’de Düzce Üniversitesi öğrencileri sergi açtı
Bölgesel

Ankara Cer Modern’de Düzce Üniversitesi öğrencileri sergi açtı

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen ve lisans öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı sergi, Ankara Cer Modern’de açıldı.

Düzce 'de “Siber Güvenlik” programı
Bölgesel

Düzce 'de “Siber Güvenlik” programı

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Siber Güvenlik” adlı programa Düzce İl Emniyet Müdürlüğü personeli konuşmacı olarak katıldı.

Düzce Üniversitesi'nde Pakistan Elçiliği Müsteşarı Konuştu
İş Dünyası

Düzce Üniversitesi'nde Pakistan Elçiliği Müsteşarı Konuştu

Düzce Üniversitesi Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Türkiye Pakistan İlişkileri” adlı programda Pakistan Elçiliği Müsteşarı Qazi Saleem Ahmed Khan, Düzce Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

DÜFEST açılış töreni ile başladı
Bölgesel

DÜFEST açılış töreni ile başladı

Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen ve bilimsel etkinliklerden sportif aktivitelere, yarışmalardan kültürel etkinliklere kadar öğrencilere değer katan DÜFest 2024 Öğrenci Festivali, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.

Akçakoca'da Tarımsal Üretime Mekanik Destek!
Yaşam

Akçakoca'da Tarımsal Üretime Mekanik Destek!

Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü 2024 yılı Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) projelerinde Akçakoca İlçesinde 2 aileye traktör kredisi desteği verdi.