Burdur / Bucak

BMR Mühendislik Mimarlık Bucak'ta Hizmete Açıldı

BMR Mühendislik mimarlık proje ve taahhüt danışmanlık Bucak'ta hizmete açıldı.

BMR Mühendislik Mimarlık Bucak'ta Hizmete Açıldı

BMR Mühendislik mimarlık proje ve taahhüt danışmanlık Bucak'ta hizmete açıldı.

İnşaat Mühendisi Mustafa Alp Arslan ve Mimar Ramazan Faik İşçi tarafından Bucak'a kazandırılan BMR Mühendislik mimarlık proje ve taahhüt danışmanlık'ın açılışına birçok misafir katıldı.

Yapılan açılışa Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal başta olmak üzere, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, BBP Bucak İlçe Başkanı Tekten Yılmaz, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu ve birçok davetli katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Emrullah Ünal, " Değerli misafirler, kıymetli konuklar, Sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanları, siyasi partilerimizin değerli başkanları ve yöneticileri kıymetli Bucaklı hemşehrilerimiz bugün, güzide bir işyerimizin açılışı için biraradayız. İşyerlerimizin ilçemize açılıyor biz yerel yöneticileri mutlu ediyor ve İlçemizin gelişme gösterdiğinin ve büyüdüğünün bir göstergesi olarak görüyoruz. Peygamberimiz (S.A.V) bir hadisi şerifinde insanların hayırlısı insanlara faydalı olanıdır diyor. İnşallah işyerimiz insalarımıza hayırlı olur. Bucak'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

İnşaat Mühendisi Mustafa Alp Arslan ve Mimar Ramazan Faik İşçi tarafından mimari proje, tasarım, projelendirme, modelleme ve dekorasyon, tadilat ve yenileme, Danışmanlık hizmetleri ve şantiye şefliği gibi birçok alanda hizmet verecek olan BMR Mühendislik mimarlık proje ve taahhüt danışmanlık dualarla hizmete açıldı.

BMR Mühendislik mimarlık proje ve taahhüt danışmanlık, Mehmet Akif Mahallesi 2504 Sokak No: 6'da hizmet vermeye başladı. BMR Mühendislik mimarlık proje ve taahhüt danışmanlık olarak mimari proje, tasarım, projelendirme, modelleme ve dekorasyon, tadilat ve yenileme, Danışmanlık hizmetleri ve şantiye şefliği gibi birçok alanda kaliteli hizmet sunumuyla katkı sağlayacaklarını belirten İnşaat Mühendisi Mustafa Alp Arslan ve Mimar Ramazan Faik İşçi ; “Kısa zaman önce planlayıp hizmete açtığımız ofisimizde, bölge sektörüne etkisi olan, bütçe ve iş programı ve mimari kalite temeline dayanmakla birlikte insanlara ve çevreye olumlu etkisi olan, sağlıklı ve işlevsel binalar ve mekanlar tasarlamayı amaçlamaktayız. Nitelikli yapı üretmek, yaşamak ve yaşatmak isteyen herkesi ofisimize bekliyoruz” dedi.

BMR Mühendislik Mimarlık Proje ve Taahhüt Danışmanlık

TEL:

İNŞAAT MÜHENDİSİ MUSTAFA ALP ARSLAN: 0552 230 15 37

MİMAR RAMAZAN FAİK İŞÇİ: 0546 532 31 23

ADRES: Mehmet Akif Mahallesi 2504 Sokak No: 6 Bucak / Burdur

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kütahya'da Annelere Sanat Terapisi ile Destek
Etkinlik

Kütahya'da Annelere Sanat Terapisi ile Destek

Kütahya il merkezinde bulunan özel eğitim okulu ve özel eğitim sınıflarında eğitim, öğretime devam eden öğrencilerin ailelerine yönelik olarak "Hayatımın Rengi Annem" başlıklı projenin sergi açılışı ve programı düzenlendi.

Şırnak'ta Cudi Dağı'ndaki Yol Trafiğe Açıldı
Bölgesel

Şırnak'ta Cudi Dağı'ndaki Yol Trafiğe Açıldı

Şırnak'ta Cudi Dağı'na açılan tünellerden geçen duble yol karayolları tarafından yapılan yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlanarak yeniden trafiğe açıldı.

Kokoş Baby Bucak'ta Açıldı! 7 Yıllık Tecrübe Mağazaya Taşındı!
Tanıtım

Kokoş Baby Bucak'ta Açıldı! 7 Yıllık Tecrübe Mağazaya Taşındı!

0-16 yaş arası çocuklar için geniş ürün yelpazesi, yeni doğan bölümü, organik ürünler, kaliteli ve güvenilir ürünler, uygun fiyatlar ve açılışa özel indirimlerle Kokoş Baby Bucak'ta sizleri bekliyor!

ERVA Projesi kapsamında  OSB ERVA Spor Okulu açılışı gerçekleşti
Bölgesel

ERVA Projesi kapsamında OSB ERVA Spor Okulu açılışı gerçekleşti

Erdemlerimizle Varız (ERVA) Projesi kapsamında Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından yaptırılan OSB ERVA Spor Okulu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Kokoş Baby Kids Bucak'ta Açılıyor! Bucak Halkı davetlidir
Bölgesel

Kokoş Baby Kids Bucak'ta Açılıyor! Bucak Halkı davetlidir

Bebek ve çocuk ürünlerinde her şey Kokoş Baby Kids'te! 7 yıllık pazar deneyimini mağazaya taşıyan Kokoş Baby Kids, yarın Bucak'ta kapılarını açıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki  Kayseri'de
Yaşam

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Kayseri'de

Kocasinan Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi’ne yapılan Döndü-Şükrü Karaca Aile Sağlık Merkezi ve İsmail Hakkı Durusu Park’ın açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirildi.