Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar dereye döndü, bazı yollar yağış nedeniyle trafiğe kapandı.
Bodrum’da bugün sağanak yağış etkili oldu. Özellikle ilçenin merkezi bölgelerinde kuvvetli şekilde yağan yağmur, günlük yaşamı olumsuz şekilde etkiledi. Yağış anında göle dönen Kıbrıs Şehitleri Caddesi araç trafiğine kapandı. Bodrum Belediyesi ekipleri, çöplerle tıkanan mazgallarda yağış boyunca çalışma yaptı. Yoldaki suyun azalmasıyla cadde yeniden trafiğe açıldı. İlçe merkezindeki bazı sokak ve caddeler de yağış esnasında dereye döndü, araçlar caddelerde güçlükle ilerledi. Belediye ekiplerince sorun olan bölgelerde çalışmalar yürütülüyor.
Öte yandan, vatandaşlar bu tür teknik problemlerin çözülmesini istedi. Her yağmurda aynı manzaralardan bıktıklarını açıkladı. İHA
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...
Aydın’ın 6 ilçesinde jandarma ekipleri tarafından vatandaşlara trafik eğitimi verildi.
Batman’da sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, bir iş yerinin bahçesine düştü.
Edirne'de kontrolden çıkıp refüje çarparak takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, servis minibüsünün akaryakıt istasyonundan çıkan otomobile çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı
Burdur'un Bucak ilçesinde motosiklet ile otomobilin karıştığı kazada bir kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Detaylar için tıklayın!
Yorumlar (0)