Böhürler, Hanım Temsilcileriyle Birlikte Koramaz Vadisi'nde Doğa Yürüyüşünde Buluştu

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları hanım temsilcileriyle sabah yürüyüşüne katıldı.

 Böhürler, Hanım Temsilcileriyle Birlikte Koramaz Vadisi'nde Doğa Yürüyüşünde Buluştu

KAYSERİ (İHA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları hanım temsilcileriyle sabah yürüyüşüne katıldı.
Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları hanım temsilcileriyle sabah saatlerinde Ağırnas'ta buluşarak Koramaz Vadisi'nde bir doğa yürüyüşü yaptı. Kayseri Sivil Tolum Kuruluşu Hanım temsilcilerinin ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın eşi Necmiye Büyükkılıç'ın katıldığı Koramaz Vadisi yürüyüşünde Araştırmacı Yazar Osman Gerçek rehberliğinde, Ağırnas ve Koramaz Vadisi'nin tarihi ile ilgili bilgiler verildi

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ülkü Ocakları'ndan Burdur'da anlamlı anma programı Fırat Yılmaz Çakıroğlu unutulmadı
Etkinlik

Ülkü Ocakları'ndan Burdur'da anlamlı anma programı Fırat Yılmaz Çakıroğlu unutulmadı

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde düzenlenen programda Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı. Ülkü Ocakları'nın düzenlediği etkinlikte Dr. Hakan Karaca yaşananları anlattı.

TİGAD Çankırı’da! Yeni Nesil Gazetecilik Konferansı ve Kültürel Keşif
Etkinlik

TİGAD Çankırı’da! Yeni Nesil Gazetecilik Konferansı ve Kültürel Keşif

TİGAD, Yeni Nesil Gazetecilik Konferansları kapsamında Çankırı’da! Gazeteciler, akademisyenler ve yerel yöneticilerle buluşarak dijital medya üzerine önemli değerlendirmeler yaptı. Detaylar için tıklayın!

Kozmetik sektörü Antalya'da buluştu
Etkinlik

Kozmetik sektörü Antalya'da buluştu

Kimyagerler Derneği tarafından düzenlenen 15. Kozmetik Kongresi, Antalya'da başladı. Kongreye standıyla katılım sağlayan Auran Kozmetik Kurucusu Abdullah Karataş, 2024 yılında 35 farklı fuar ve kongreye katıldıklarını belirtti.

TİGAD Heyeti, Çankırı Valisi ile Buluştu
Etkinlik

TİGAD Heyeti, Çankırı Valisi ile Buluştu

TİGAD Çankırı  Etkinlikler, 21 Şubat Cuma günü saat 09:30’da başladı. TİGAD heyeti, Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar’ı makamında ziyaret ederek gazeteciliğin dijital dönüşümü ve yerel basının önemi üzerine görüş alışverişinde bulundu.

 13. Gastro Fethiye Ulusal Gastronomi Festivali Başladı
Etkinlik

13. Gastro Fethiye Ulusal Gastronomi Festivali Başladı

Muğla'nın Fethiye ilçesi bu yıl 13. kez düzenlenen Gastro Fethiye Ulusal Gastronomi Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. Festivalde Türkiye'nin dört bir yanından gelen şefler ve geleceğin mutfak ustaları olan öğrenciler bir araya geldi.

Burdur’da jandarmadan öğrencilere tanıtım! 120 öğrenci katıldı
Etkinlik

Burdur’da jandarmadan öğrencilere tanıtım! 120 öğrenci katıldı

Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Çavdır Kozağaç İlk ve Ortaokulu’nda tanıtım etkinliği düzenledi. 120 öğrenci ve 17 veli jandarma araçlarını ve ekipmanlarını yakından tanıdı!