Bolu’da 25 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü, Gerede-Karabük yolunda yoldan çıktı. Yoldan çıkarak yeşillik ve engebeli alana giren yolcu otobüsünde 2’si ağır 14 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Gerede-Karabük yolunda Yunuslar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karabük istikametinde seyreden Özgür S. yönetimindeki 34 VT 053 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıktı. Yoldan çıkan yolcu otobüsü, yeşillik ve engebeli alana girdi. Engebeli arazide bir müddet ilerleyen otobüs, tali yola çarparak durabildi. Devrilmeden duran otobüs içerisinde bulunan 25 kişiden 2’si ağır 14 kişi yaralandı.
Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan yolcular, ambulanslara bindirilerek şehirdeki hastanelere sevk edildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
İHA
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücü yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Antalya’nın Alanya ilçesinde dün meydana gelen ve polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp ters yönden kaçmaya çalışırken başka araçla çarpışınca yakalanan sürücünün o anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Tunceli’de, sürücü belgesi sınavında akıllara durgunluk veren kopya düzeneği jandarma tarafından ortaya çıkarıldı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Burdur’un Bucak ilçesinde motosiklet ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucu iki sürücü yaralandı. İşte detaylar…
Antalya’da trafik ekiplerinin uygulamasında kask takmadığı için durdurulan ve 5. kez kasksız motosiklet kullanırken yakalandığı belirlenen motosiklet sürücüsünün sürücü belgesi 2 aylığına iptal edilirken sürücünün yorumu "Hak ettik" oldu
Isparta'da son bir haftada yapılan trafik ve asayiş denetimlerinde 2 bin 187 sürücüye ceza kesildi, 35 aranan şahıs yakalandı.
Yorumlar (0)