Denizli

Bozkurt'a değer katan iki isim caddelerde yaşatılacak

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde yer alan iki caddenin ismi, Denizli Büyükşehir Meclisinde alınan karar ile değiştirildi. İlçede eski Belediye Başkanı Kamil Arda'nın ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden belediye Yazı İşleri Müdürü Hüsem Eser'in isimlerinin iki farklı caddeye verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Detaylar haberimizde..

Bozkurt'a değer katan iki isim caddelerde yaşatılacak

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde yer alan iki caddenin ismi, Denizli Büyükşehir Meclisinde alınan karar ile değiştirildi. İlçede eski Belediye Başkanı Kamil Arda'nın ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden belediye Yazı İşleri Müdürü Hüsem Eser'in isimlerinin iki farklı caddeye verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi bugün yoğun gündem ile toplandı. Gündem maddelerinden biri de Bozkurt ilçesinde iki caddenin isminin değiştirilmesi oldu. Alınan kararlarla Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde yer alan bir caddeye geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Bozkurt Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Hüsem Eser'in adının verilmesi oldu. Yine Bozkurt ilçesine kazandırdıkları ile ilçe halkı tarafından sevilen eski Belediye Başkanı Kamil Arda'nın isminin ilçede bir caddeye verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, "Denizli Büyükşehir Belediye'mizin Ağustos ayı 2. birleşim toplantısını gerçekleştirdik. Öğrencilerimize kırtasiye yardımı, çiftçimize gübre desteği gibi birçok karar aldık. Ayrıca Bozkurt ilçemiz İnceler Mahallemizde bir caddeye geçtiğimiz sene kaybettiğimiz İncelerli Yazı İşleri Müdürü’müz Hüsem Eser'in ismi verdiğimiz, Yeni Cadde'mizin ismine ise ilçemize ilçe statüsü kazandıran Belediye Başkanımız Kamil Arda'nın ismini verdiğimiz kararı oy birliği ile kabul edildi. Şehrimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
3. Sayfa

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Sinop'ta otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Susuz’da silah ve mühimmat ele geçirildi
3. Sayfa

Susuz’da silah ve mühimmat ele geçirildi

Susuz’da polisin düzenlendiği operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Esenyurt’ta 4 katlı binanın çatısı alev alev yandı
3. Sayfa

Esenyurt’ta 4 katlı binanın çatısı alev alev yandı

Esenyurt’ta 4 katlı bir binanın çatısı alevlere teslim oldu. Neden çıktığı henüz belirlenemeyen yangın çevrede paniğe neden olurken, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.

23 Nisan Antalya’da gökyüzünde ve meydanda kutlanacak
Bölgesel

23 Nisan Antalya’da gökyüzünde ve meydanda kutlanacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birçok etkinliğe imza atarak bayram coşkusunu 7’den 70’e tüm kente yaşatacak.

Bu da oldu: Buzdolabı, televizyon derken Fiat Tofaş otomobil de çöpe atıldı
Bölgesel

Bu da oldu: Buzdolabı, televizyon derken Fiat Tofaş otomobil de çöpe atıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde hacizli ve yakalamalı otomobil, çöp konteynerinin yanına atılmış vaziyette bulundu.

Engerek yılanı avlanırken görüntülendi
Bölgesel

Engerek yılanı avlanırken görüntülendi

Şanlıurfa'da nadir görülen engerek yılanının başka bir yılanı yediği anlar vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.