Bozüyük Belediyesi, Çanakkale’de çıkan orman yangınlarına müdahale ve söndürme çalışmalara destek vermek amacıyla 1 arazöz ve 2 personeli bölgeye sevk etti.
Çanakkale’de pazar günü örtü yangını olarak başlayan ve ormana sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken Bozüyük Belediyesi de yangın söndürme çalışmalarına yardım ve destek amacıyla harekete geçti. Dün gece yola çıkan 1 arazöz ve 2 personelden oluşan Bozüyük Belediyesi İtfaiye ekibi sabah erken saatlerde Çanakkale’de koordinasyon merkezine ulaştı. Ekip Çanakkale’ye ulaşır ulaşmaz Orman Bölge Müdürlüğü’nün sevk ve idaresinde sahaya inerek yangın söndürme çalışmalarına başladı. İHA
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde 2 katlı müstakil evde yangın çıktı. Yangında evin bir bölümü tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde aşırı soğuklar nedeniyle otomobilinin donan yakıt deposunun ateşle ısıtmaya çalışan sürücü, aracın yanmasına neden oldu.
Isparta'da bir dairede prizde unutulan saç kurutma makinesinden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu.
Antalya'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan metruk bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.
Sakarya’nın Erenler ilçesinde arızalanan minibüs alev topuna döndü.
Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde iki katlı bir binada yangın çıktı.
Yorumlar (0)