AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, yaptığı açıklamada, Bucak'a modern bir köy garajı kazandıracaklarını müjdeledi.
Ünal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Mevcut şehirler arası otogar projemizden sonra, şimdi de mevcut Köy Garajımızın atıl hale gelmesi, bu garajımızdan tüm köylerimizin yararlanamaması ve halkımızın ihtiyacına cevap verememesi nedeniyle şehrimize yeni Modern bir Köy Garajı kazandırıyoruz.
Modern Köy Garajımız ile:
Köylerden gelen vatandaşlarımız daha konforlu ve güvenli bir şekilde şehir merkezine ulaşabilecekler.
Köy minibüsleri ve otobüsleri daha modern ve düzenli bir ortamda hizmet verebilecekler.
Şehrimizin şehirlerarası otogarına binen yük, bir nebze olsun azalmış olacak.
Bucak'ın modern ve gelişmiş bir şehir olma yolunda önemli bir adım atılmış olacak.
Bucak Belediyesi'nin eski başkanı Emrullah Ünal, mevcut belediye başkanı Hülya Gümüş tarafından belediye binasına asılan borçlara ilişkin açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde...
AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı binasına 2019 - 2024 yılları arasında belediyeye yapılan hizmetler detaylı olarak asılırken, belediyenin piyasadan alacaklarını da kapsayan borç dökümü afiş olarak asıldı. Ayrıca bu 5 yılda belediyeye kazandırılan taşınmazlar da detaylı olarak aktarıldı.
Bucak Belediyesi'nde geçtiğimiz hafta belediye binasına asılan borç pankartı ile ilgili CHP Grup Sözcüsü Özcan Duran ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş açıklamalarda bulundu.
Ağlasun Belediye'since düzenlenen iftar programı Ramazan Ayının maneviyatında birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Burdur'un Bucak ilçesinde belediye başkanı seçilen Hülya Gümüş, bugün düzenlenen devir teslim töreniyle görevi teslim aldı.
Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Bucak Belediyesi eski Başkanı Emrullah Ünal, “Seçimi kazanan kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum." dedi.
Yorumlar (0)