Özel tasarımlar ve seveceğiniz takıların adresi July Accessories, Bucak'ta hizmete açıldı.
Bucak'a bir farklılık kazandırmak için Hacer Mutlu Çomak tarafından, kente kazandırılan July Accessories özel tasarımlar ve muhteşem detayları ile hizmetinizde.
19 Mart Cumartesi günü Burdur'un Bucak İlçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde düzenlenen açılışa, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe ve davetliler katıldı.
Açılışta kısa bir açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ' İlçemizde yeni işletmelerin açılması bizleri memnun ediyor. Açılan her işletme ile birlikte kentimiz gelişmeye devam ediyor. İşletme sahiplerimize hayırlı kazançlar diliyorum." ifadelerini kullandı.
Kurdele kesiminin ardından, misafirler açılan işletmeyi gezerek ürünleri incelediler.
July Accessories Takı Butiği işletmesini Bucak'a kazandıran İşletme Sahibi Hacer Mutlu Çomak yaptığı açıklamada, " Bucak'a yenilik kazandırmak istediğimiz için takı butiği açmaya karar verdik. Umarım her şey yolunda gider bu değişiklik bize ve Bucak'ımıza iyi gelir. Yeni takı çeşitleri, özel tasarım takılar, çelik takılar, altın kaplama, rodyum kaplama, kararmaz takılar getirmeye müşterilerimize sunmaya çalışacağız. Önceliğimiz özel tasarım takılar olacak. Bucaklı Hemşehrilerimize ve memleketimize gelen öğrencilerimize sevdikleri kullanmak istedikleri, hediye etmek istedikleri takıları sunacağız. " şeklinde konuştu.
JULY ACCESSORİES TAKI BUTİĞİ
ADRES: OĞUZHAN MAH. CUMHURİYET CAD. GRATİS YANI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Rektör Dalgar koltuğunu minik öğrencilere devretti.
Tefenni’de yenilenen tören alanı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde hizmete giriyor.
Çeşitli ziyaretler ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gedik Ahmet Paşa İl Halk Kütüphanesi'nin açılışını yaptı. Detaylar haberimizde..
Denizli Büyükşehir Belediyesi, emeklilerin sosyalleşip kaliteli zaman geçirebileceği kentin ilk emekli evini düzenlenen törenle hizmete açtı. Detaylar haberimizde..
Burdur Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını bir adım daha ileri taşıyarak İstasyon Park Restoran’da Emekli Cafe ve Berber Salonu’nu hizmete sundu
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ankara'nın Ulus semtinde 45 yıldır kapalı olan ve onarılarak ibadete hazır hale getirilen İsfahani Mescidi'nin açılışını yaptı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)