İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısıyla Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Gençlik Merkezinde oyunu kullandı.
Eşi Ayşe Ünal ile birlikte oy kullanan Belediye Başkanı Emrullah Ünal gazetecilere yaptığı açıklamada, " Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bucak ilçemizde de Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri yapılıyor. Sabah 8 itibariyle başladı, akşam 5 itibariyle de sona erecek. 14 Mayıs seçimlerinde kurallar gereği %50 +1 sağlanmadığı için Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Bugün de sadece Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılıyor. Ülkemizde yaklaşık 60 milyonun üzerinde seçmen sandığa gidecek olup, Bucak ilçemizde de 50 binin üzerinde seçmen sandığa gidecek. Şu an itibariyle herhangi bir sıkıntı görünmüyor.
Güzel bir demokrasi şöleni yaşatmış oluruz inşallah hem ülkemize hem de ilçemize, sandıklar da görev alan görevlilerimize de kolaylıklar diliyoruz." ifadelerini kullandı.
Bucak Belediyesi'nin eski başkanı Emrullah Ünal, mevcut belediye başkanı Hülya Gümüş tarafından belediye binasına asılan borçlara ilişkin açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde...
AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı binasına 2019 - 2024 yılları arasında belediyeye yapılan hizmetler detaylı olarak asılırken, belediyenin piyasadan alacaklarını da kapsayan borç dökümü afiş olarak asıldı. Ayrıca bu 5 yılda belediyeye kazandırılan taşınmazlar da detaylı olarak aktarıldı.
Bucak Belediyesi'nde geçtiğimiz hafta belediye binasına asılan borç pankartı ile ilgili CHP Grup Sözcüsü Özcan Duran ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş açıklamalarda bulundu.
Ağlasun Belediye'since düzenlenen iftar programı Ramazan Ayının maneviyatında birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Burdur'un Bucak ilçesinde belediye başkanı seçilen Hülya Gümüş, bugün düzenlenen devir teslim töreniyle görevi teslim aldı.
Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Bucak Belediyesi eski Başkanı Emrullah Ünal, “Seçimi kazanan kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum." dedi.
Yorumlar (0)