Bucak Belediyesi, Kahramanmaraş depreminin yaşanmasının hemen ardından bölgeye destek göndermek için seferberlik başlattı.
Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan 2 büyük depremin ardından Burdur'un Bucak ilçesinde 7'den 70'e herkes imkanları kapsamında bölgeye destek olmaya başladı.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın talimatıyla başlatılan kampanya kapsamında büyük destekler gönderilen Kahramanmaraş'ta, Bucak Belediyesi iş makineleri, kamyonları ve arama kurtarma ekibi durmadan yorulmadan çalışıyor.
Mutlu bir haber için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Emrullah Ünal, " İş makinelerimizle, kamyonlarımızla, arama kurtarma ekibimizle enkazdan mutlu bir haber için çalışıyoruz.????????Bir olacağız, tüm zorlukları birlikte aşacağız" ifadelerini kullandı.
Bucak Belediyesi, Onaç Mahallesi İncirhan Mevkii’nde su ve sel taşkınlarına karşı menfez çalışmaları yürütüyor. Altyapı güçlendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Bucak Belediyesi, lojistik altyapıyı güçlendirmek ve trafik yoğunluğunu azaltmak için modern Kamyon ve Tır Garajı'nı hizmete açtı. Yeni tesisin sunduğu imkanlar ve detaylar haberde!
Bucak Belediyesi, Ramazan ayı boyunca eski Perşembe Pazarı alanında iftar çadırı kurarak vatandaşlara iftar yemeği ikram edecek. İşte detaylar...
Bucak Belediyesi BELPAŞ, yoğun talep üzerine meşhur Bucak Salebi kampanyasını uzattı. Çay bahçesinde 40 TL’ye sunulan doğal salep detayları burada!
Bucak Belediyesi, vatandaşların taleplerini hızla iletebileceği Şeffaf Masa hizmetini başlattı. 7/24 açık olan bu sistem ile iletişim artık çok daha kolay!
Bucak Belediyesi’ne bağlı Belpaş, Burdur’da bir ilki gerçekleştirerek Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ni (UTTS) hizmete sundu. Akaryakıtta dijital takip dönemi başladı!
Yorumlar (0)