Burdur'un Bucak ilçesinde Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, her yaz döneminde yapılan yaz spor okulları başlıyor. İşte detaylar...
İlçe Müdürü Zeki ÇELİK yapmış olduğu açıklamada:’ ’Her yıl yaz döneminde başlayan GSB Yaz Spor Okulları bu yılda Bucak’ta başlıyor. Çocuklarımızın ve Gençlerimizin yaz dönemini dolu dolu ve sporla geçirmeleri için herkesi kayıt olmaları İçin bekliyorum.
4 Temmuz’da başlayacak olan Yaz Spor Okullarımız İçin Gençlik Merkezine gelerek istedikleri spor branşına ücretsiz olarak kayıt olabilirler. Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi Yaza Hareketli giriyoruz sloganı ile spor yapmaya davet ediyorum’’ dedi.
Bucak'ta açılan ücretsiz yaz spor kursları 2022 yılında yoğun ilgi gördü.
Bucak Gençlik Merkezi ve Bucak Kaymakamlığı tarafından, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Kaymakamlık kupası masa tenisi turnuvası düzenlenecek.
Burdur'un Bucak İlçesinde 41 Takımın katılımıyla Kaymakamlık Kupası Kadına Şiddete Blok Ol Voleybol Halk Turnuvası düzenlendi.
Burdur'un Bucak ilçesinde “Kadına Şiddete Blok Ol” Voleybol Halk Turnuvasına rekor katılım gerçekleşti.
Bucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kaymakamlık Kupası Voleybol Halk Turnuvası geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi düzenlenecek.
2019 Yılından bugüne Müdür Vekili olarak görev yapan Müdür Zeki Çelik, Bucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne asaleten müdür olarak atandı.
Yorumlar (0)