Burdur / Bucak

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyor

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, beraberindeki heyet ile birlikte Bucak'a bağlı 9 köyü ziyaret etti. Köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Gale, köylerin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyor

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, beraberindeki heyet ile birlikte Bucak'a bağlı 9 köyü ziyaret etti. Köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Gale, köylerin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Köyleri Ziyaret Etti

Burdur'un Bucak ilçesinde, Kaymakam Bayram Gale, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Alperen Çatlı, Bucak Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Bucak İlçe Sağlık Müdürü Yasemin Erk, Bucak İlçe Müftüsü İbrahim Keser, Bucak Sosyal Yardımlaşma Müdürü Ali Göker ve Bucak Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ferruh Kanık, Yazı İşleri Müdürü Aynur İldeniz ile birlikte köyleri tek tek geziyor.

Kaymakam Bayram Gale, beraberindeki heyet ile birlikte, Bucak'a bağlı Kuşbaba köyü, İncirdere köyü, Kızılcaağaç köyü, Ürkütücü köyü, Yüreğil köyü, Üzümlübel köyü, Karapınar Köyü, Avdancık köyü ve Gündoğdu köyünü ziyaret etti.

Ziyaretlerde, köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Gale, köylerin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Köylerin altyapı, ulaşım, eğitim, sağlık ve sosyal yardımlaşma gibi konulardaki ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Köy ziyaretlerinde, Kaymakam Gale'e köy muhtarları ve vatandaşlar tarafından teşekkür edildi.

Köy ziyaretlerinin devam edeceği bildirildi.

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyorBucak Kaymakamı Bayram Gale, köyleri tek tek geziyor

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

23 Nisan'da Bucak'ta Minik Ela Kaymakam Oldu!
Bölgesel

23 Nisan'da Bucak'ta Minik Ela Kaymakam Oldu!

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koltuğunu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Ela Göral'a devretti.

Bucak için bir araya geldiler
Bölgesel

Bucak için bir araya geldiler

Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis üyelerini makamında ağırladı.

Bucak Gündoğdu Köyünde yağmur duası edildi
Bölgesel

Bucak Gündoğdu Köyünde yağmur duası edildi

Tüm Türkiye'de olduğu gibi kuraklıkla burun buruna olan Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Gündoğdu Köyünde yağmur duası edildi.

Başkan Gümüş, Kaymakam Gale'ye Ziyaret İçin Teşekkür Etti
Bölgesel

Başkan Gümüş, Kaymakam Gale'ye Ziyaret İçin Teşekkür Etti

Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ü ziyaret etti.

Bucak'ta Şehit Aileleri Unutulmadı! Hülya Gümüş ve Bayram Gale Bayramda Kapılarını Çaldı
Bölgesel

Bucak'ta Şehit Aileleri Unutulmadı! Hülya Gümüş ve Bayram Gale Bayramda Kapılarını Çaldı

Bucak Kaymakamı Bayram Gale ve Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek vefa örneği gösterdi. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta bayramlaşma programı! Birlik ve beraberlik mesajı
Bölgesel

Bucak'ta bayramlaşma programı! Birlik ve beraberlik mesajı

Burdur'un Bucak ilçesinde bayramın birinci gününde protokol üyelerinin de katılımıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Programda birlik ve beraberlik mesajı verildi.