Bucak Kaymakamı, Bucak Belediyesi Eski Başkan Vekili Yalçın SEZGİN İçişleri Bakanlığının Yayımladığı Kararname İle Antalya Vali Yardımcılığına Atanması sebebiyle Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.
Ziyarette ; Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner,Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Arslan, Meclis Üyesi, Hasan Kurt, Mustafa Aktaş ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı’ da hazır bulundu.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 05 Eylül 2017 tarihinden bu güne kadar ilçemizde devletimizi en iyi şekilde temsil etme ve bizlere en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olan, insanı esas alan yönetim anlayışının bir gereği olarak her zaman bizlerin en yakınında olmaya ve problemlerimizle bire bir ilgilenmeye gayret eden, ilçemizdeki görev süresi boyunca daima birlik ve beraberlik içerisinde, çözüm odaklı ve başarılı bir şekilde görevini yerine getiren Bucak Kaymakamı Sezgin’e Bucak’a vermiş olduğu değerli hizmetler için teşekkür etti. Yeni görev yerinde kendisine sağlık, mutluluk ve başarılar dileyen Başkan Meçikoğlu, Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin’e teşekkür plaketi takdim etti.
Burdur’un Salda Gölü çevresine bırakılan kızıl geyikler beslenirken görüntülendi. DKMP yetkilileri, adaptasyon sürecinin yakından takip edildiğini açıkladı.
Isparta’da 3 kişi, bir inşaattan 25 iskele demiri çalarken bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde uyuşturucu da ele geçirilirken, zanlılar tutuklandı. Detaylar için tıklayın!
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...
Bucak Belediyesi, Onaç Mahallesi İncirhan Mevkii’nde su ve sel taşkınlarına karşı menfez çalışmaları yürütüyor. Altyapı güçlendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
3 Mart 2025 itibarıyla akaryakıt fiyatları güncellendi! Benzine 1,15 TL indirim bekleniyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'deki güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!
Burdur Şehit Akif Altay Ortaokulu'nda 6. sınıfta okuyan dört öğrenci, marketten aldıkları yiyecek nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yetkililer olayla ilgili inceleme başlattı.
Yorumlar (0)