Burdur / Bucak

Bucak Orman işletme Müdürü Mustafa Ersoy, görevi devretti! Artık orada hizmet edecek

Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, Burdur'daki yeni görevine başlarken, Bucak'tan ayrılmayacağını açıkladı. Ersoy, görevini Ersin Özata'ya devretti ve projelere vurgu yaptı.

Bucak Orman işletme Müdürü Mustafa Ersoy, görevi devretti! Artık orada hizmet edecek

Mustafa Ersoy'dan Duygusal Veda

Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, görevinden ayrıldığını duyurdu. Burdur Orman İşletme Müdürlüğü'nde mühendis olarak yeni görevine başlayacak olan Ersoy, yaptığı açıklamada Bucak’tan ayrılmayacağını ve Burdur’a gidip geleceğini belirtti.

"Hizmet Bayrağını Devrettim"

Ersoy, görevini Ersin Özata'ya devrettiğini duyururken, "Ersin Özata kardeşime yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor ve Rabbimden güzel hizmetler yapmayı nasip etmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. Ersoy, 4,5 yıllık görev süresi boyunca Bucak'a ve teşkilatına aşk ve gayretle hizmet etmeye çalıştığını vurguladı.

Önemli Projelere Vurgu

Görev süresi boyunca hayata geçirilen projelere de dikkat çeken Ersoy, özellikle incir ve zeytin projeleri ve iş makineleri sisteminin verimli çalışması gibi Bucak Orman İşletmesi'nin geleceği için önem arz eden girişimleri dile getirdi. Ayrıca, Millet Ormanı projesinin bakım ve işlevselliğinin sürdürülebilirliğine değindi.

Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

" Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Görevimden Ayrılma Vakti.

Yeni görevim Burdur Orman İşletme Müdürlüğü emrinde Mühendislik.

Allah nasip ederse İlçemde (Bucak’tan ayrılmayacağım) ikametimi devam ettirip, Burdur a gidiş geliş yapacağım. Bucak’taki Tüm gönül Dostlarımla temas halinde olabileceğimizi umuyorum.

Bu gün itibariyle Hizmet Bayrağını devrettiğim Ersin ÖZATA Kardeşime, yeni görevinin Hayırlı Olmasını ve Rabbimden güzel hizmetler yapmayı nasip etmesini diliyorum.

4,5 yıllık çalışma sürecimde elimden geldiğince Dertlenerek, Aşkla çalışarak, Teşkilatım adına ve İlçeme Hizmet üretmeye gayret ettim.

Devlet Duruşunu, Millete Hizmeti, Uzun Vadeli Girişimleri, Vizyonu, Orman Teşkilatımı ve İlçemi (Bucak’ın Evladı olduğum için) Çok Önemsedim, çünkü Gelecek için önem arzediyor.

Meslek Büyüklerimiz Bucak Orman İşletme Müdürlüğümüzün; Kurumsallığını, Oturmuşluğunu, Sistemini, Üretkenliğini, Saygınlığını kolay oluşturmamıştır. Sekteye uğratmaya hakkımızın olmadığı şiarıyla çalışmaya gayret ettim.

Yine mensubu olmaktan gurur duyduğum Orman Genel Müdürlüğü’mü layıkıyla Temsil etmeye çalıştım. Dolayısıyla Gönül Rahatlığı ve Vicdani Huzur içinde görev yapmanın rahatlığını yaşıyorum.

Rutin Ormancılık Çalışmaları yanında,

İncir ve Zeytin Projeleri ile üretimin arttırılmasının,

Bucak İşletmemiz için ciddi olanak haline gelen İş Makinalarının (2 Dozer, 2 Grayder, 2 Ekakavatör, 1 Kepçe) verimli çalışması yönünde kurulan sistemin ve

Millet Ormanının bakım, temizlik ve işlevlerinin sürekliliğinin devam ettirilmesinin önemini vurgulamak istiyorum.

Millet Ormanı Tesisimizin Resmi bir açılışı yapılmadı. Millet Ormanı Projesinin yapımında gönülden emek ve destek verenler çok oldu. Bu hususu zikretmeden ve haklarını teslim etmeden geçmeyeceğim.

Sayın Cumhurbaşkanımıza, Tarım ve Orman Bakanımıza, Orman Genel Müdürümüze,

Önceki ve Şimdiki Milletvekillerimiz Sayın Yasin UĞUR’a, Sayın Bayram ÖZÇELİK’e, Sayın Mustafa OĞUZ’a, Sayın Adem KORKMAZ ‘a

Önceki ve Şimdiki Orman Bölge Müdürüm Sayın Rifat ATAŞ’a ve Sayın Ali ÖZDEMİR’e

Önceki ve Şimdiki Bucak Belediye Başkanlarımız Sayın Emrullah ÜNAL ve Sayın Hülya GÜMÜŞ ile nezdinde tüm Personeline,

İlçemizin Gönlü Zenginleri Olan ; As Çimento A.Ş.’ye , Portsan Mermer A.Ş.’ye, Başarırlar Mermer Ltd Şti’ye, Alistone Mermer Ltd Şti’ye, Teknomer Mermer Ltd Şti ‘ye, Gök Beton Ltd Şti’ye, Sayın Ayhan BÜTÜN’e, Sayın Murat ÇALIŞKAN ‘a, Sayın H.Yalçın MEÇİKOĞLU’na, Sayın Fatih DİNÇ’e, Sayın Ali HAS’a, Sayın Abdurrahman SAYIN’a, Mimar Sayın Nuri ÜNER’e, Emekli Orman Mensubu Sayın Mehmet ÖZTOP ‘a

Koordine, emek, gayret ve yüreğini ortaya koyan Bucak Orman İşletme Müdürlüğümüzün Değerli Personelleri; Müdür Yardımcılarımızdan-İşçilerimize, İşletme Şeflerimizden-Memurlarımıza

Tüm süreçlerde desteğini hep hissettiren ve yeterli zaman bile ayıramadığım Kıymetli Eşim ve Sevgili Evlatlarıma

TEŞEKKÜR EDİYOR, ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.

Görev yaptığım süreçte Şahsıma gösterilmiş olan Dostluk, Özveri ve Katkıdan dolayı Herkese Sevgi ve Saygılarımı sunuyor, Hakkınızı Helal Etmenizi talep ediyorum. Benim hakkım varsada Hepinize Helal Olsun.

Devletimizde devamlılık esas olup, bizden sonra görevi devralacak olan Arkadaşlarımızın, yeni enerji ve sinerji ile daha güzel hizmetler ortaya çıkarmalarını temenni ediyorum. " ifadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak Millet Ormanı beğeni topluyor! Vatandaşlardan yoğun ilgi
Bölgesel

Bucak Millet Ormanı beğeni topluyor! Vatandaşlardan yoğun ilgi

Burdur'un Bucak ilçesinde 31 Mayıs Cuma günü halkın kullanımına açılan Bucak Millet Ormanı, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Bucak'ta millet ormanı açılıyor! Doğa ile iç içe bir keyif
Bölgesel

Bucak'ta millet ormanı açılıyor! Doğa ile iç içe bir keyif

Bucak'ta yapımı tamamlanan Millet Ormanı, 31 Mayıs'ta halkın kullanımına açılıyor. Piknik alanları, spor tesisleri ve çocuk parklarıyla yeni rekreasyon alanı hakkında detaylar için tıklayın.

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Emekli Buluşmasına Davet!
Bölgesel

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Emekli Buluşmasına Davet!

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü, 14 Mayıs 2024 Salı günü saat 12:00'de emekli personelleri buluşmaya davet ediyor. Buluşma işletme müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde.

Bucak'ta Orman Fidanlarına İtina Gösteriliyor!
Bölgesel

Bucak'ta Orman Fidanlarına İtina Gösteriliyor!

Bucak'ta orman fidanları için bakım çalışmaları devam ediyor. Ot alma, çapa ve sürgün kontrolü çalışmaları zamanında ve itina ile yapılıyor. Detaylar haberimizde..

Bucak'ta 'Bu Orman Benim' programı! Kent Ormanı pırıl pırıl oldu
Bölgesel

Bucak'ta 'Bu Orman Benim' programı! Kent Ormanı pırıl pırıl oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tüm ülkede eş zamanlı olarak düzenlenen “Bu Orman Benim” projesi çerçevesinde Bucak Kent Ormanı'nda protokol, öğrenciler, kurum personelinin katılımıyla temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Bucak'ta minikler fidanları toprakla buluşturdu
Bölgesel

Bucak'ta minikler fidanları toprakla buluşturdu

Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, Orman Haftası münasebetiyle fidan dikimi etkinliği düzenlediklerini ve bu etkinliğe Kaymakam ve öğrencilerin de katıldığını açıkladı.