Burdur / Bucak

Bucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyor

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine, OSB ve Başkan Hasan Yalçın Meçikoğlu’nun katkılarıyla yeni eğitim yılı formaları dağıtıldı.

Bucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyor

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören öğrencilere, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ile OSB’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nun katkılarıyla yeni eğitim yılı için formaları teslim edildi.  y

Başkan Meçikoğlu, Bucak Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) her zaman eğitime ve gençlerin geleceğine yatırım yaptıklarını vurgulayarak, bu desteklerin süreceğini belirtti. 220 öğrenciye forma dağıtımında bulunan Başkan Meçikoğlu, eğitimin sadece sınıfta değil, yaşamın her alanında desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.

“Meslek Lisesi Mezunları Ara Eleman Değil, Aranan Elemandır”

Forma dağıtımı töreninde konuşan Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Ünal, mesleki eğitimin Türkiye’nin geleceği açısından taşıdığı öneme dikkat çekti. Müdür Ünal, Bucak OSB ve Başkan Meçikoğlu’nun bu desteklerinin, öğrencilerin eğitim sürecine büyük katkı sunduğunu belirterek teşekkür etti.

Başkan Hasan Yalçın Meçikoğlu ise yaptığı konuşmada, meslek liselerinin geleceğin iş gücü için ne denli önemli olduğunu vurgulayarak, "Öğrencilerimiz ara eleman değil, iş dünyasının aranan elamanlarıdır" ifadelerini kullandı. Bu vizyonun gençler için güçlü bir motivasyon kaynağı olduğuna dikkat çeken Meçikoğlu, mesleki eğitimin önemine dair farkındalığın her geçen gün daha da artması gerektiğini belirtti.

 

Bucak OSB’den Öğrencilere Yeni Çağrı ve Başarı Dileği

Destek sadece Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle sınırlı kalmadı. Başkan Meçikoğlu, şehir içi minibüslerin saat başı OSB’ye gelmesi için çağrıda bulundu. Ayrıca, 13 Ekim'de Erzurum'daki robot yarışmasına katılacak olan öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak, Bucak OSB’nin her daim öğrencilerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bucak Organize Sanayi Bölgesi, gençlerin geleceğe umutla bakabilmesi adına eğitim ve sosyal desteklerine aralıksız devam ediyor. 

Eğitimde Geleceğe Yatırım: Bucak OSB Desteğiyle

Bucak OSB, geleceğin yetenekli iş gücünü destekleyerek eğitimde fark yaratmaya devam ediyor. Başkan Meçikoğlu’nun liderliğinde yapılan bu katkılar, öğrencilerin sadece bugünü değil, yarınlarını da şekillendirecek.

Bucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyorBucak OSB’den öğrencilere forma desteği! Baskan Meçikoğlu'ndan eğitime yatırım devam ediyor

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak Organize Sanayi MTAL'de  4006-Tübitak Bilim Fuarı Heyecanı Başladı!
Bölgesel

Bucak Organize Sanayi MTAL'de 4006-Tübitak Bilim Fuarı Heyecanı Başladı!

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ve TÜBİTAK tarafından desteklenen 4006-Tübitak Bilim Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Bucak OSB MTAL, kardeş okulu ağırladı
Bölgesel

Bucak OSB MTAL, kardeş okulu ağırladı

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kardeş Okul Projesi kapsamı Özel Antalya Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji'ni ağırladı. İşte detaylar...

Müdür Hakan Camcıoğlu, Bucak OSB MTAL çalışmalarını inceledi
Bölgesel

Müdür Hakan Camcıoğlu, Bucak OSB MTAL çalışmalarını inceledi

Bucak'a Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu okul ziyaretlerini Bucak OSB MTAL ile sürdürdü.

Bucak OSB MTAL'de Eşsiz Fırsatlar Sizi Bekliyor
Tanıtım

Bucak OSB MTAL'de Eşsiz Fırsatlar Sizi Bekliyor

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022 - 2023 eğitim öğretim dönemi için muhteşem fırsatlar sunuyor.

Başkan Meçikoğlu'ndan, Burdur İl Genel Meclisi çıkarması
Bölgesel

Başkan Meçikoğlu'ndan, Burdur İl Genel Meclisi çıkarması

Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve heyeti, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Levent Tokmaker ve Yazı İşleri Müdürü Cemal Acar'ı makamında ziyaret etti.

Mustafa Ersoy'dan Başkan Meçikoğlu'na Veda Ziyareti
Bölgesel

Mustafa Ersoy'dan Başkan Meçikoğlu'na Veda Ziyareti

Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, Burdur Orman İşletme Müdürlüğü'ne atanması dolayısıyla Başkan Hasan Yalçın Meçikoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.