Burdur'un Bucak ilçesinde aynı yerde dakikalar içinde peş peşe 2 trafik kazası meydana geldi. Trafik kazalarında 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
Trafik kazaları, bugün saat 19:20 ve 19:30 sıralarında Burdur'un Bucak ilçesi Üzümlübel Köyü Koklan Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ilk trafik kazası 51 KF 742 plakalı aracın yoldan çıkarak şarampole düşmesi sonucu meydana geldi. İkinci kaza ise yaklaşık 10 dakika sonra, ilk kazanın bir kaç metre uzağında 15 EE 564 plakalı aracın yoldan çıkarak şarampole düşmesi sonucu meydana geldi. İlk trafik kazasında araçta yolcu olarak bulunan 2'si çocuk 3 kişi yaralanırken, 2. kazada ise araçta yolcu olarak bulunan 1 kişi yaralandı. Trafik kazalarının ardından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye jandarma ve ambulans sevk edildi.
Trafik kazalarında yaralanan vatandaşlar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...
Batman’da sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, bir iş yerinin bahçesine düştü.
Edirne'de kontrolden çıkıp refüje çarparak takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, servis minibüsünün akaryakıt istasyonundan çıkan otomobile çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı
Burdur'un Bucak ilçesinde motosiklet ile otomobilin karıştığı kazada bir kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Detaylar için tıklayın!
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. İşte detaylar...
Yorumlar (0)