Burdur'un Bucak ilçesinde jandarma ve orman tarım müdürlüğü ekipleri, doğayı baltalayanlara göz yummadı.
Olay, 4 Kasım Cumartesi günü saat 19:30 sularında Burdur ili Bucak ilçesi Seydiköy Onaç Barajında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Onaç barajında bot ile 2 şahsın farkedilmesi üzerine Burdur İl Jandarma ya bağlı çevre timleri ve Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ile Bucak İlçe Tarım Müdürlüğü harekete geçti. Ağ kullanarak balık avladıkları tespit edilen H.G. ve N.A. ekipler tarafından yakalandı. Yasal izinlerinin de bulunmadığı öğrenilen şahıslara avlanma nedeniyle gerekli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.
Antalya Belek Sahili'nde yunusun balıkları kovaladığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde Dicle Nehri'nde balık avlamaya giden bir kişi, yabancı cismin patlaması sonucu ağır yaralandı.
Muş’un Hasköy ilçesi sınırları içerisinde bulunan Karasu Nehri’nde yasak yöntemlerle kaçak balık avı yapan baba ve oğluna 11 bin 256 TL idari para cezası verildi.
Muş’un Hasköy ilçesi sınırları içerisinde bulunan Karasu Nehri’nde yasak yöntemlerle kaçak balık avı yapan baba ve oğluna 11 bin 256 TL idari para cezası verildi.
DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Çivril ilçesinde Işıklı Gölü’nde denetim ve kontrollerini sürdüren İl Jandarma Komutanlığı Bot Timi, gölde elektrikli düzenekle kaçak av yapan iki kişiyi suçüstü yakaladı.
İzmir’in Çeşme ilçesinde, dünyaca ünlü Ilıca Plajı’nda düzenlenen balık avı turnuvası Türkiye’nin farklı illerinden onlarca kişiyi bir araya getirdi.
Yorumlar (0)