Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın talimatı ile yapımına başlanılan buz paten pistinin yapım çalışmaları hız kazandı.
Bucak Belediyesi tarafından yapımı devam eden Buz Paten Pisti çalışmaları hız kazandı.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Yapım çalışması devam eden Buz Paten Pistini ziyaret ederek, son durumu hakkında bilgi aldı.
Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Başkan Emrullah Ünal, " Sıkıcı şehirler gelişemez. Yaptığımız her çalışma ve etkinlikte vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Buz pateni pistimizde çalışmalarımız hız kazandı. Güzel bir tesisi daha Bucak’ımıza kazandırıyoruz. " ifadelerini kullandı.
Burdur'un Bucak ilçesinde, Belediye tarafından yaptırılan buz pateni pisti ve spor kütüphanesi, gençlik ve ailelerinden yoğun ilgi görüyor. Başkan Ünal, "Bu tesislerimiz, gençlerimizin ve ailelerinin sosyalleşmesine ve spor yapmalarına katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı.
Burdur İli Bucak ilçesine belediye tarafından kazandırılan Sentetik Buz Paten Pistine, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Bucak Belediyesi kent genelindeki sosyal donatılarını arttırarak özellikle gençlerin dört gözle beklediği “Buz pateni pisti”nin yapımını tamamladı.
Burdur'un Bucak ilçesinde yapımı tamamlanan Sentetik Buz Pisti'nin açılışı yarın yapılacak.
Bucak Belediyesi'nin eski başkanı Emrullah Ünal, mevcut belediye başkanı Hülya Gümüş tarafından belediye binasına asılan borçlara ilişkin açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde...
AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı binasına 2019 - 2024 yılları arasında belediyeye yapılan hizmetler detaylı olarak asılırken, belediyenin piyasadan alacaklarını da kapsayan borç dökümü afiş olarak asıldı. Ayrıca bu 5 yılda belediyeye kazandırılan taşınmazlar da detaylı olarak aktarıldı.
Yorumlar (0)