4 Nisan günü Covid-19 test sonucunun pozitif olduğu öğrenilen hasta 14 Nisan günü taburcu oldu.
Tedavisini tamamlayarak, Corona Virüsü yenen hasta taburcu olarak evine gönderildi. Evinde 14 gün karantinada kalacağı öğrenildi. Daha önce karantina altına almak için kapatılan sokak ve 2 bloklu sitenin karantina süreleri de 19 Nisan’a kadar devam edeceği edinilen bilgiler arasında.
Burdur'un Bucak İlçesinde korona virüs denetimleri sürüyor
İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelgeler doğrultusunda, bu gün periyodik olarak kapsamlı yeni tip corona virüs ( Covid-19) tedbirleri denetimi Bucak’ta yapıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelgeye göre, 8 Ekim Perşembe günü ülke genelinde kapsamlı yeni tip korona virüs ( Covid-19) tedbirleri denetimi Bucak’ta da yapıldı.
Bucak'ta bugün Covid-19 denetimi yapıldığı sırada, kaymakam Tanrıkulu nostaljik otomobil sürdü.
Burdur'un Bucak İlçesi'nde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi çalışanları ve gençlik liderleri, korona virüs tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime başlayan öğretmenlere maske ve siperlik dağıtımı gerçekleştirdi.
Bucak'a bağlı Susuz Köyü'nde 6 kişide korona virüs tespit edilmesinden dolayı karantina uygulanarak, köye giriş çıkışlar yasaklanmıştı. Susuz Köyü'nün karantinaya alınması geçimini çiftçilikten ve hayvancılıktan sağlayan köy halkını zor durumda bıraktı.
Yorumlar (0)