Burdur’un Bucak ilçesinde, Jandarma ekipleri ve gönüllü motosiklet sürücüleri, “Bir Kural Bir Ömür” kampanyası kapsamında öğrencilere trafik eğitimi verdi. Düzenlenen programa Kaymakam Bayram Gale ile Üsteğmen Alperen Çatlı da katıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Bir Kural Bir Ömür” kampanyası Kızılkaya Hacı İbrahim Çelik Lisesi’nde Bucak Kaymakamı Bayram Gale ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alperen Çatlı'nın katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yanı sıra gönüllü sivil motosiklet sürücüleri de yer aldı. Öğrencilerle birebir temas kuran ekipler, doğru trafik davranışları konusunda farkındalık oluşturdu.
Lise öğrencileri ve öğretmenlerin ilgiyle takip ettiği eğitimde, trafik kurallarına uymanın hayat kurtardığına dikkat çekildi. Programın sonunda öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Gale, “Trafik kurallarına uymanın sadece kendimizi değil, çevremizi de korumak anlamına geldiğini unutmamalıyız” dedi.
Bucak’ta lise öğrencilerine trafik eğitimi verildi. Kaymakam Gale’nin katıldığı etkinlikte 'Bir Kural Bir Ömür' kampanyasına destek büyüyor.
Burdur Gölü'nde yeniden köpüklenme meydana gelirken uzmanlar, olayın doğal olduğunu ve endişe yaratmaması gerektiğini söyledi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Zafer Partisi heyetine özel forma hediye etti. Prof. Dr. Ümit Özdağ adına hazırlanan forma da teslim edildi.
Burdur’da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen temsili Yörük göçü, geleneksel kıyafetler ve halk oyunlarıyla kültürel bir şölene dönüştü.
Burdur'un Bağlar Mahallesi Hava Alanı Caddesi'nde saat 22.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, otomobilin takla atması sonucu iki çocuk yaralandı.
Burdur Kışla Caddesinde bulunan bir gece kulübü önünde çıkan kavga, kanlı bitti. 1 Yaralı, 1 Şüpheli
Yorumlar (0)