Bucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seansları

Burdur’un Bucak ilçesinde Fizyoterapist Ali Demirezen, boyun-bel fıtığından pilates seanslarına ve ilçedeki ilk baby spa hizmetine kadar geniş kapsamlı bir tedavi ve gelişim imkânı sunuyor. Sağlıklı yaşam için birebir.

Bucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seansları

Burdur'un Bucak ilçesinde Fizyoterapist Ali Demirezen Kliniği’nde Ali Demirezen tarafından, boyun-bel fıtığı, nörolojik hastalıklar (felç), skolyoz, kas ve eklem ağrıları, omuz ve diz problemlerine yönelik yapılan çalışma ve egzersizlerin yanısıra ilçede fizyoterapist eşliğinde ilk ve tek baby spa hizmetini sunarak bebeklerin gelişimine yönelik eşsiz bir deneyim fırsatı sağlıyor. Ayrıca, kliniğin sunduğu pilates seanslarıyla bedeninizi güçlendirebilir ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyebilirsiniz.

Baby Spa: Bebeğiniz İçin Sakinleştirici ve Geliştirici Bir Deneyim

Fizyoterapist Ali Demirezen Kliniğinde başlatılan fizyoterapist eşliğinde baby spa hizmeti, bebeğinizin hem fiziksel hem de ruhsal gelişimini destekler. Bebeğinizin zihinsel gelişiminden kas gücüne, akciğer kapasitesinden denge yeteneğine kadar birçok alanda katkı sağlar. Özellikle kolik bebekler için önerilen bu hizmet, beslenme ve uyku düzenini de iyileştirir.

Baby Spa'nın Faydaları:

Psikomotor ve zihinsel gelişimi destekler.

Kas gelişimini teşvik eder, bebeğin güçlü ve bilinçli hareket etmesini sağlar.

Akciğer kapasitesini artırır ve göğüs kaslarını güçlendirir.

Denge ve koordinasyonu geliştirir, sinir sisteminin rahatlamasına yardımcı olur.

Sosyalleşme ve özgüven kazanımına katkı sağlar.

Her seans, bebeğinizin kendi temposuna göre 30-35 dakika sürerken, ardından Fizyoterapist Kübra Eren tarafından 10 dakikalık bebek masajı yapılmaktadır.

Pilates ile Bedeninizi Güçlendirin

Klinikte gerçekleştirilen pilates seansları, bireysel, iki kişilik grup ve Bucak’ta ilk ve tek olarak “Çift Pilatesi” şeklinde sizlere sunulmaktadır. Kas gücünü artıran, vücut esnekliğini geliştiren ve ağrıları hafifleten pilates, duruş bozukluklarını düzeltirken denge ve koordinasyonunuzu da geliştirir. Her yaştan bireye uygun olan bu seanslar, Fizyoterapist Kübra Eren eşliğinde klinik problemlere özel programlar ile de desteklenmektedir.

Pilatesin Faydaları:

Kas gücünü ve vücut esnekliğini artırır.

Ağrı kesici etkisi ile yaşam kalitesini yükseltir.

Nefes kontrolünü geliştirir, duruş bozukluklarını giderir.

Ruh sağlığını olumlu etkiler, denge ve koordinasyonu artırır.

Ali DEMİREZEN Tel: 0546 471 3672

Kübra EREN Tel: 0545 733 7446

Instagram-Facebook: Fizyoterapist Ali Demirezen

Adres: Pazar Mahallesi Ramazan Selen bulvarı No: 13 A Bucak / Burdur (Eski İmam Hatip Lisesini geçince solda kalmaktadır)

Bucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seanslarıBucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seanslarıBucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seanslarıBucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seanslarıBucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seanslarıBucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seanslarıBucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seanslarıBucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seanslarıBucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seanslarıBucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seanslarıBucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seanslarıBucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seanslarıBucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seanslarıBucak’ta ilk ve tek Fizyoterapist eşliğinde baby spa! Özel, grup ve çift pilates seansları

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

ONAY BABY SPA BEBEĞİNİZİN GELECEĞİ VE GELİŞİMİ İÇİN HİZMETİNİZDE
Tanıtım

ONAY BABY SPA BEBEĞİNİZİN GELECEĞİ VE GELİŞİMİ İÇİN HİZMETİNİZDE

Onay Bebek Spa merkezi Burdur Merkezde hizmet vermeye başladı. Avrupa’da oldukça popüler olan bebek spa, bebeklerin pek çok yönden gelişimine olumlu katkı sağlıyor.

Kepezli kadınlar sporla sağlıklı kalıyor
Yaşam

Kepezli kadınlar sporla sağlıklı kalıyor

Kepez Belediyespor Kulübü’nün dört farklı noktada ücretsiz olarak düzenlediği step, aerobik ve pilates dersleriyle, Kepezli kadınlar hem sağlıklı bir yaşama kavuşuyor, hem de sosyalleşerek daha mutlu oluyorlar. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta pilates eğitmeni aranıyor! Hemen başvurun
Eleman İlanı

Bucak'ta pilates eğitmeni aranıyor! Hemen başvurun

Burdur Bucak'ta faaliyet gösteren Fizyoreformer Sağlıklı Yaşam Merkezinde tam zamanlı çalışacak Pilates Eğitmeni aranıyor. Detaylar burada...

Muratpaşa sabah sporunda
Yaşam

Muratpaşa sabah sporunda

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ’10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’ kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda pilates etkinliği düzenledi.

Bucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı
Tanıtım

Bucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde, Bucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi düzenlenen açılışla hizmete açıldı. Detaylar haberimizde...

Didim Belediyesi’nin pilates etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor
Yaşam

Didim Belediyesi’nin pilates etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor

Didim Belediyesi öncülüğünde Didim Amfi Tiyatro önünde bulunan Amfi Park’ta düzenlenen pilates, zumba, cardio etkinliklerine ilgi giderek artıyor.