Burdur Antalya karayolu üzerinde tek araçlı trafik kazası meydana geldi. Kazada sürücü ve yolcu yaralandı.
Kaza, bugün saat 10:30 sıralarında Burdur'un Bucak ilçesi Seydiköy Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çeltikçi istikametinden Bucak istikametine gitmekte olan Mustafa K. kontrolündeki 41 BP 258 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda orta refüje çarparak takla attı. Kazada araç sürücüsü Mustafa K. ve yolcu Vildan K. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kazada yaralanan vatandaşlar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.
Burdur’da 31 Mart akşamı evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Hilmi Güleşir’i arama çalışmaları 3’üncü gününde devam ediyor.
Muğla'da 03 Nisan 2025 Perşembe Günü elektrik kesintisi var mı? Muğla'da yarın elektrikler kesilecek mi? Muğla'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde...
Afyonkarahisar'da 03 Nisan 2025 Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..
Isparta’nın Şarkikaraağaç İlçesi’nde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
Isparta su ürünleri kontrol ekipleri tarafından yapılan denetimde sahipsiz bin 200 metre uzatma ağına el konuldu, yakalanan sazanlar göle bırakıldı.
Burdur'un Gölhisar ilçesine bağlı Yeşildere köylüleri çocukken oynadıkları tahta arabaları tekrar yaparak bayramlarda geleneksel hale gelen tahta araba yarışı düzenliyor
Yorumlar (0)