Bucak Belediyesi ile Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği Burdur İl temsilciliği organizasyonuyla 2-3-4 Haziran tarihlerinde Kitap Şenliği düzenlendi. Bucak Belediyesi Kitap Kafe’de önünde açılışı yapılan Kitap Şenliği’nde 20 yazar 3 gün boyunca Bucak’ta vatandaşlarla ve öğrencilerle buluştu.
Kitap Şenliği açılış törenine İlçe Kaymakam Vekili Ağlasun Kaymakamı Tahir Demir, Belediye Başkan Vekili Enes Gün, Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Durmaz, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, Okul Müdürleri, yazarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Durmaz, dernek üyesi yazarların Türkiye’nin dört bir yanında yapılan Kitap fuarlarına katıldığını ve okuyucularla buluştuğunu belirterek okumanın önemi hakkında konuştu. Tüm Bucak halkını ve öğrencileri 3 gün sürecek Bucak Kitap Şenliği’ne davet etti, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kitap Şenliği hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Enes Gün; “Bucak Belediyesi olarak Sosyal ve Kültürel faaliyetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Kitap Kafe önünde 3 gün süreyle yazarlar hem Bucak halkı ile hem öğrencilerle buluşacak. Herkesi Kitap Şenliği etkinliğine bekliyoruz” dedi.
Bucak Kaymakam Vekili Ağlasun Kaymakamı Tahir Demir, Kitap Şenliği hakkında yaptığı açıklamada; “Kitap okuyan bir nesil yetiştirebilmek için gayret ediyoruz. Kitap okumak zihin ve beden sağlığını korur, düşünen doğru kararlar veren, iyi sosyal ilişkiler kuran, donanımlı bireyler yetişir, Yarının Türkiye’sinin dünün Türkiye’sinden daha iyi olacağını ümit ediyorum” dedi.
2-3-4 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Bucak Kitap Şenliğinde 20 yazar ve 20 yayın evi; söyleşiler, imza günü, masal dinletisi, yazar-okur buluşması ve çocuk etkinlikleri ile öğrencilerle buluşacak olacak. Kitap Şenliği 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.
Bucak Belediyesi ve Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği (Yazşader) Burdur İl temsilciliği işbirliği ile 2-3-4 Haziran 2023 tarihlerinde Kitap Şenliği (Butik Kitap Fuarı) düzenleniyor.
Bucak Belediyesi, Onaç Mahallesi İncirhan Mevkii’nde su ve sel taşkınlarına karşı menfez çalışmaları yürütüyor. Altyapı güçlendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Bucak Belediyesi, lojistik altyapıyı güçlendirmek ve trafik yoğunluğunu azaltmak için modern Kamyon ve Tır Garajı'nı hizmete açtı. Yeni tesisin sunduğu imkanlar ve detaylar haberde!
Bucak Belediyesi, Ramazan ayı boyunca eski Perşembe Pazarı alanında iftar çadırı kurarak vatandaşlara iftar yemeği ikram edecek. İşte detaylar...
Bucak Belediyesi BELPAŞ, yoğun talep üzerine meşhur Bucak Salebi kampanyasını uzattı. Çay bahçesinde 40 TL’ye sunulan doğal salep detayları burada!
Bucak Belediyesi, vatandaşların taleplerini hızla iletebileceği Şeffaf Masa hizmetini başlattı. 7/24 açık olan bu sistem ile iletişim artık çok daha kolay!
Yorumlar (0)