Burdur'un Bucak ilçesinde pandemiden önce merkezi sistemden verilen selalar, pandemi döneminde yalnızca mahalle camilerinden verilmeye başlamıştı.
Vatandaşlardan gelen talepler üzerine Muhtarların Burdur Valisi Ali Arslantaş ve Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu'na durumu iletmesinin üzerine, selalar artık tekrardan merkezi sistemden okunmaya başlanacak.
Konu hakkında açıklamada bulunan Karayvatlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ergit, " Vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine Muhtarlar olarak Burdur Valimiz Ali Arslantaş ve Bucak Kaymakamımız Erol Tanrıkulu'na durumu ilettik. Onlar da bizlerin talebini yerine getirdiler ve ilçemizde selalar artık tekrardan merkezi sistemden okunmaya başlanacaktır.
Bu süreçte bize yardımcı olan Burdur Valimiz Ali Arslantaş a Bucak Kaymakamımız Erol Tanrıkulu'na ve Emeği geçen herkese Mahalle Muhtarları olarak teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.
Burdur’un Bucak ilçesinde Gazi Caddesi’nde yol çökmesi sonrası tadilat çalışmaları başladı. Muhtar Mehmet Ergit, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Bucak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın (SYDV) 2025 yılında görev alacak Mütevelli Heyeti’nin muhtar temsilcilerinin seçimleri yapıldı.
Bucak Karayvatlar Mahallesi'nde Muhtar Mehmet Ergit tarafından düzenlenen aşure etkinliğine Bucak Kaymakamı, Belediye Başkanı ve birçok vatandaş katıldı. Birlik ve dayanışma pekiştirildi.
Burdur'un Bucak ilçesi Karayvatlar mahallesi muhtarlık seçim sonucu belli oldu. Mehmet Ergit mahallesinde güven tazeleyerek tekrardan muhtar oldu.
Bucak'ta Karayvatlar mahallesi Muhtarı Mehmet Ergit oldu. Tekrardan muhtar seçilen Ergit mahalle vatandaşına teşekkür etti.
Karayvatlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ergit, Ramazan ayında hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olduğunu söyledi. Muhtar Ergit, "Veren el alan elden üstündür. Ramazan ayı, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğu kadar, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır." dedi.
Yorumlar (2)
Umarsız
1 yıl önce / 08.06.2023Belediye ölüm anonsu yapılmasın o zaman.
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla
Ası Bucak
1 yıl önce / 08.06.2023BELEDİYE HOPORLERİ ZATEN SÖYLÜYOR..
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla