Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı.
Trafik kazası, bugün saat 12:30 sıralarında Burdur'un Bucak ilçesi Mehmet Akif Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Stadyum Caddesi üzerinde 15 EY 942 plakalı motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda motor devrildi. Trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Trafik kazasında yaralanan motor sürücüsü, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...
Batman’da sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, bir iş yerinin bahçesine düştü.
Edirne'de kontrolden çıkıp refüje çarparak takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, servis minibüsünün akaryakıt istasyonundan çıkan otomobile çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı
Burdur'un Bucak ilçesinde motosiklet ile otomobilin karıştığı kazada bir kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Detaylar için tıklayın!
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. İşte detaylar...
Yorumlar (0)