Burdur / Bucak

Bucak'ta Necati Topay'dan öğrencilere pişi ve ayran

Burdur'un Bucak ilçesindeki Necati Topay Ticaret Meslek Lisesi'nde, okulun banisi Necati Topay tarafından öğrencilere pişi ve ayran dağıtıldı. Etkinlik, öğrencilerin büyük beğenisini topladı.

Bucak'ta Necati Topay'dan öğrencilere pişi ve ayran

Burdur'un Bucak ilçesindeki Necati Topay Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde pişi ayran etkinliği düzenlendi.

Okulun banisi Necati Topay tarafından düzenlenen etkinlikte, öğrencilere pişi ve ayran dağıtıldı. Necati Topay Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen etkinliği Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu da katıldı.

Etkinlik sonrasında açıklama yapan Topay, pandemi süreci öncesinde düzenli olarak yapılan etkinliğin bu yıl da yapıldığını belirterek, öğrencilere destek olmak istediğini söyledi.

Topay, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ben Necati Topay. Uzun yıllardır Bucak'ta kitapçılık yaptım. Bu nedenle eski öğretmenlerle ve öğrencilerle haşır neşir oluyorum.

Corona virüsü salgını öncesi her sabah okula gelen öğrencilere simit veriyorduk. Baharda okul kapandığında ise köfte dağıtıyorduk. Ancak salgın nedeniyle bu etkinliklere ara vermek zorunda kaldık.

Salgın tedbirlerinin hafifletilmesiyle birlikte, bugün tekrar pişi dağıtmaya başladık. Öğrencilerimize pişi ve ayran ikram ettik."

Okul Müdürü Mehmet Yılmaz ise yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı;

"Her yıl geleneksel olarak okulumuzun kurucusu Necati Topay amcamızın düzenlemiş olduğu pişi etkinliğimizi bu sene de başarıyla tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm personelimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum.

Etkinliğimizde öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluk bizleri çok mutlu etti."

Okulda eğitim gören bir öğrenci ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

" Bugün okulumuzda Necati Topay amcamızın hayır pişisi etkinliği düzenlendi. Biz de 4. ders bitiminden beri buradayız. Kendisine bize zaman ayırdığı ve okulumuzda pişi dağıttığı için teşekkür ediyorum. Ayrıca okulumuzu yaptırdığı için de kendisine minnettarız.

Öğrenci arkadaşlarımızla, öğretmenlerimizle ve idarecilerimizle birlikte pişileri yedik. Allah razı olsun. Allah Gani Gani ölmüşlerin ruhuna varsın.

Bu etkinlikte Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer değerli büyüklerimiz de okulumuzu ziyaret ettiler. Hepsine hoş geldiniz diyorum."

Etkinlik, öğrencilerin büyük beğenisini topladı.

Bucak'ta Necati Topay'dan öğrencilere pişi ve ayranBucak'ta Necati Topay'dan öğrencilere pişi ve ayranBucak'ta Necati Topay'dan öğrencilere pişi ve ayranBucak'ta Necati Topay'dan öğrencilere pişi ve ayranBucak'ta Necati Topay'dan öğrencilere pişi ve ayranBucak'ta Necati Topay'dan öğrencilere pişi ve ayranBucak'ta Necati Topay'dan öğrencilere pişi ve ayranBucak'ta Necati Topay'dan öğrencilere pişi ve ayranBucak'ta Necati Topay'dan öğrencilere pişi ve ayran

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    ALKIŞ
  • 2
    BEĞENDİM
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Necati Topay Anadolu Lisesi enerji tasarrufunun önemine dikkat çekti
Bölgesel

Necati Topay Anadolu Lisesi enerji tasarrufunun önemine dikkat çekti

Bucak İlçesi Necati Topay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Mehmet YILMAZ ve Enerji Verimliliği Kulübü danışman öğretmeni Nermin ULUIŞIK’ın gözetiminde bir grup öğrenci, perşembe pazarında “En ucuz enerji, tasarruf edilen enerjidir.” sloganıyla stant açarak konu ile ilgili bilgilendirme yaptılar.

BUCAK’TA DERECEYE GİREN OKULLAR BELLİ OLDU
Spor

BUCAK’TA DERECEYE GİREN OKULLAR BELLİ OLDU

Dönem boyunca çok çalışan, destekleriyle gücümüze güç katan okul temsilcilerimizle şimdi eğlence zamanı!!! Gençlerimizin yarıyıl tatilini dolu dolu geçirmeleri adına Bucak Gençlik Merkezi olarak okul temsilcileri arası voleybol turnuvası düzenledik.

Başkan Orhan Akın, 'Eğitimde Şiddete Karşı Yasa Çıksın!'
Bölgesel

Başkan Orhan Akın, 'Eğitimde Şiddete Karşı Yasa Çıksın!'

İstanbul'da bir okul müdürü öğrenci tarafından silahla vurularak öldürüldü. Bu olay üzerine Türk Eğitim-Sen, eğitimde şiddetin önlenmesi için yasal düzenlemeler talep ediyor ve yarın iş bırakma eylemi yapıyor.

TPD Burdur Temsilcisinden Burdur'da görev yapan psikologlara ziyaret
Bölgesel

TPD Burdur Temsilcisinden Burdur'da görev yapan psikologlara ziyaret

Burdur'da geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen Türk Psikologlar Derneği Burdur Temsilciliği, 10 Mayıs Psikologlar Günü dolayısıyla Burdur'da görev yapmakta olan psikologlara ziyaretlerde bulundu.

Burdur'un Sağlık Sorunları Bakan Yardımcısıyla Görüşüldü!
Bölgesel

Burdur'un Sağlık Sorunları Bakan Yardımcısıyla Görüşüldü!

Burdur Valisi Türker Öksüz, Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı makamında ziyaret ederek Burdur'un sağlık yatırımları ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Otomobil Takla Atarak Devrildi 3 Kişi Yaralandı!
Bölgesel

Otomobil Takla Atarak Devrildi 3 Kişi Yaralandı!

Burdur'un Karamanlı ilçesi Fethiye kara yolu üzerinde kontrolden çıkan otomobil takla atarak refüje devrilmesi sonucu 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.