Bucak ilçesi Sanayi Sitesi’nde belediye ekiplerinin drenaj çalışmaları sürüyor. Söz konusu çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.
İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, beraberinde Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüş ve Bucak Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Muzaffer Doğan ile birlikte alt yapı çalışmaları süren Sanayi sitesini ziyaret etti.
Çalışmaları inceleyen Kaymakam Sezgin, alt yapı çalışmalarının tamamlanarak gelecek hafta içerisinde asfalt çalışmalarına geçileceği müjdesini verdi. Sezgin, Sanayi sitesinde bulunan esnafların sıkıntı yaşattıklarını ama onlardan biraz daha sabır göstermelerini isterken, asfalt çalışmalarının yapılmasıyla Sanayi Sitesi’nin bambaşka bir çehre kazanacağını ifade etti.
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı olarak atandı.
Ersin Yazıcı’nın yerine Hulusi Şahin’in gelmesinin ardından çok sayıda Vali Yardımcısının sorumluluk alanlarını belli oldu. Valilikten yapılan açıklamaya göre Gülher Sinem Büyüknalçacı ve Nurullah Kaya’ya bağlı birimler ise henüz belli olmadı.
Ağustos 2023 Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Malatya'dan Antalya'da atanan Vali Hulusi Şahin, görevine başladı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Korkuteli’nin Yelten Mahallesi’nde bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Tarhana Şenliği’ne katıldı.
Vali Vekili Yalçın Sezgin, Ünsal Mahallesi Spor Salonu Temel Atma Töreni’ne katıldı. Temel atma töreninde konuşan Vali Vekili Sezgin; “Türkiye, geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor.” ded
Antalya il genelinde Ulusal ve uluslararası düzeyde başarı elde eden 270’i okul sporları 797’si ferdi ve kulüp sporları olmak üzere 1067 sporcunun ödüllendirildiği törene; Vali Vekili Yalçın Sezgin, ilgili kurum müdürleri, ödül alan sporcular ve aileleri katıldı.
Yorumlar (0)