Burdur

Bucak'ta Sathi asfalt çalışması Mimar Sinan'dan başladı

Bucak Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi'nde sathi asfaltlama çalışması başlattı. Çalışmalar, kent genelinde eksik kalan ve ihtiyaç duyulan noktalarda devam edecek.

Bucak'ta Sathi asfalt çalışması Mimar Sinan'dan başladı

BUCAK BELEDİYESİ SATHİ ASFALT ÇALIŞMALARINA MİMAR SİNAN MAHALLESİNDEN BAŞLADI

Başkan Emrullah Ünal’ın göreve gelmesiyle birlikte herkesin ve her kesimin takdirle karşıladığı bir belediye haline gelen Bucak Belediyesi’nin sathi asfalt çalışmaları kapsamında bu yıl ilk asfalt çalışması Mimar Sinan Mahallesi’nin ana yolu olan Fatih Caddesi’nden başlatıldı. Akabinde de kent genelinde eksik kalan ve ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt çalışmalarına devam edilecek. Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, çok ciddi ölçeklerde imar ve yol çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Ünal, Bucak’ta halkın ulaşımda sorun yaşamamasını hedeflediklerini belirterek, “Bu yıl sathi asfaltlama sezonumuzu da açtık. Asfaltlama çalışmalarımıza Mimar Sinan Mahallesinden başladık. Akabinde Çamlıca Mahallemizde ve diğer mahallerimizde çalışmalar gerçekleştireceğiz. Yol çalışmalarında son 4 yılda devrime imza attık. Son 4 yılda Bucak Belediyesi tarafından 16 km sıcak asfalt, 92 km sathi asfalt, 600.254 m2 parke yol, 13.089 m2 taş duvar, 26 km kaldırım, 5 km engelli kaldırımı, 243 km yol bakım, yol açma ve genişleme çalışması gerçekleştirdik. Başkan Ünal açıklamasında “Biliyorsunuz, Dünya genelinde nüfusun yoğun olmadığı ya da alt yapı çalışmalarının ve imamlaşmanın devam ettiği bölgelerde sathi asfalt çalışması yapılıyor. Bizde özellikle kırsal mahallelerimizde ve imarlaşmanın yavaş olduğu ve devam ettiği bölgelerde sathi asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz.” dedi

Bir yeri kalkındırmanın ilk adımının yol açmak olduğunu vurgulayan Başkan Ünal, yol medeniyettir anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Sathi asfalt çalışmalarına Belediye Başkanı Emrullah Ünal ile birlikte Belediye Başkan yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan ve Meclis Üyeleri Ayşegül Altınsoy ve Ahmet Özcan’da katılarak çalışmaları yerinde incelediler. 

Bucak'ta Sathi asfalt çalışması Mimar Sinan'dan başladıBucak'ta Sathi asfalt çalışması Mimar Sinan'dan başladıBucak'ta Sathi asfalt çalışması Mimar Sinan'dan başladıBucak'ta Sathi asfalt çalışması Mimar Sinan'dan başladıBucak'ta Sathi asfalt çalışması Mimar Sinan'dan başladıBucak'ta Sathi asfalt çalışması Mimar Sinan'dan başladıBucak'ta Sathi asfalt çalışması Mimar Sinan'dan başladıBucak'ta Sathi asfalt çalışması Mimar Sinan'dan başladıBucak'ta Sathi asfalt çalışması Mimar Sinan'dan başladıBucak'ta Sathi asfalt çalışması Mimar Sinan'dan başladı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kazı Çalışması Tamamlandı, Sırada Asfalt Çalışması var!
Yaşam

Kazı Çalışması Tamamlandı, Sırada Asfalt Çalışması var!

Adana'nın Kozan ilçesinde doğalgaz kazı çalışması tamamlanan bölgelerde Kozan Belediyesi tarafından asfalt çalışmaları başlatıldı.

Büyükşehir’den Tomarza’da milyonluk yol çalışması
Bölgesel

Büyükşehir’den Tomarza’da milyonluk yol çalışması

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Tomarza ilçe merkezide 15 milyon TL maliyetle toplam 5,5 kilometre uzunluğundaki yol ağında 8 bin 500 ton sıcak asfalt çalışması yaptı.

Tefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı
Yerel Yönetim

Tefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün girişimleriyle Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Çalışmanın maliyeti 1,5 milyon TL olarak açıklandı.

Antalya Kaş Gömbe’de sıcak asfalt çalışması 
Bölgesel

Antalya Kaş Gömbe’de sıcak asfalt çalışması 

Kaş ilçesinde Gömbe ile Belenli mahalleleri arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Başkan durmuyor! Tefenni sıcak asfaltlanıyor
Yerel Yönetim

Başkan durmuyor! Tefenni sıcak asfaltlanıyor

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçenin Göktürk Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Aşkale’de gece gündüz asfalt çalışmaları devam ediyor
Yaşam

Aşkale’de gece gündüz asfalt çalışmaları devam ediyor

Yağmur nedeniyle hız kesen çalışmalarını, dün gece hava şartlarını iyi olmasını fırsat bilerek sürdüren Aşkale Belediyesi ekipleri ilçe merkezinde yeni yapılan konutların yoluna asfalt attı.