Burdur / Bucak

Bucak'ta Sentetik Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi açıldı

Bucak Belediyesi kent genelindeki sosyal donatılarını arttırarak özellikle gençlerin dört gözle beklediği “Buz pateni pisti”nin yapımını tamamladı.

Bucak'ta Sentetik Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi açıldı

Bucak Belediyesi Bucak’a ilkleri kazandırmaya devam ediyor. Sıkıcı şehirler gelişemez sloganıyla hareket eden ve birçok sportif branşta kente önemli tesisler kazandıran Bucak Belediyesi kent genelindeki sosyal donatılarını arttırarak özellikle gençlerin dört gözle beklediği “Buz pateni pisti”nin yapımını tamamladı. Sentetik Buz pisti ve spor kütüphanesi hizmete açıldı.
Düzenlenen törene Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, MHP İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Daire ve kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı konuşmada “Bucak’ta bir ilki daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun zamandır söylüyoruz. Sıkıcı şehirler gelişmez diye. Bugün Sentetik buz pisti ve spor kütüphanemizin açılışını hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Hepiniz hoşgeldiniz. Birçok alanda yaşattığımız ilklere sportif alanlar ve sosyal donatı alanlarını ekledik. Biliyoruz ki insanlara spor yaptırmak istiyorsanız önce tesis yapacaksınız. Bu kente biz önemli tesisler kazandırdık. Spor salonları yaptık. Hemen hemen her mahallemize basketbol, futbol voleybol sahaları kazandırdık. Şehrin farklı bölgelerinde sentetik futbol sahalarını kulüplerimizin hizmetine sunduk. Yarı olimpik Yüzme havuzumuzu tamamlıyoruz. Yaz ayında açılışını gerçekleştireceğiz. FİFA standartlarında saha yaptık, 4’lü soyunma binamız bitti. Şehrimize 15 yeni sentetik semt futbol sahası kazandırdık. Kitap kafe yaptık. Biz hep bu kent için farklı ne yapabiliriz onun peşinde olduk. O farklılıklardan birinin daha bugün açılışını yapıyoruz. Buz pisti, şehrimizdeki önemli bir eksikliği giderecek. Bölgede yaşayan vatandaşlarımız, sentetik buz pistinde kayarak hoşça vakit geçirecek. Amacımız, başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere toplumun her kesiminin sağlıklı ortamlarda spor yapması ve kötü alışkanlıklardan uzak durarak sağlıklı yaşamın büyüsünü keşfetmesine yardımcı olmaktır. Bu anlamda Sentetik Buz Pisti ve spor kütüphanesi kompleksi bizim için ayrı bir önem arz ediyor. Buz pisti, şimdiden ilgi odağı oldu. Bucak’ımızda her branşta spor yapılsın ve sporcumuz olsun istiyoruz. Bu konuda tüm imkânlarımızı sunuyoruz. Spor kütüphanemizi ise Spor temalı bölgenin hatta ülkemizin ilk ve tek kütüphanesi olması bakımından önemli ve değerli buluyoruz. Bu proje ile Bucak’ımızda spora farklı bir bakış açısı kazandıracağımıza inanıyoruz. Bir kaç gencimiz, evladımız bile bu kütüphaneden etkilenerek kendisine yön çizse, program amacına ulaşmış olur. Bu vesileyle yeni tesislerimizin hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.
Törende Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu birer konuşma yaptı. Konuşmalar sonunda kurdele kesilerek, hizmete açıldı.

Bucak'ta Sentetik Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi açıldıBucak'ta Sentetik Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi açıldıBucak'ta Sentetik Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi açıldıBucak'ta Sentetik Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi açıldıBucak'ta Sentetik Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi açıldıBucak'ta Sentetik Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi açıldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (1)

SANOYE

1 yıl önce / 27.12.2022

GREATTTTT

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Bucak'ta Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi'ne Yoğun İlgi
Yerel Yönetim

Bucak'ta Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi'ne Yoğun İlgi

Burdur'un Bucak ilçesinde, Belediye tarafından yaptırılan buz pateni pisti ve spor kütüphanesi, gençlik ve ailelerinden yoğun ilgi görüyor. Başkan Ünal, "Bu tesislerimiz, gençlerimizin ve ailelerinin sosyalleşmesine ve spor yapmalarına katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı.

Bucak'ta Sentetik Buz Paten pistine yoğun ilgi
Bölgesel

Bucak'ta Sentetik Buz Paten pistine yoğun ilgi

Burdur İli Bucak ilçesine belediye tarafından kazandırılan Sentetik Buz Paten Pistine, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Bucak'ta Buz pateni pisti ve spor kütüphanesi açılıyor
Yerel Yönetim

Bucak'ta Buz pateni pisti ve spor kütüphanesi açılıyor

Burdur'un Bucak ilçesinde yapımı tamamlanan Sentetik Buz Pisti'nin açılışı yarın yapılacak.

Bucak'ta buz pateni pisti çalışmaları hız kazandı
Bölgesel

Bucak'ta buz pateni pisti çalışmaları hız kazandı

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın talimatı ile yapımına başlanılan buz paten pistinin yapım çalışmaları hız kazandı.

Bucak Belediyesinden uçurtma şenliği! Bucak halkı İncirhan'a akın etti
Etkinlik

Bucak Belediyesinden uçurtma şenliği! Bucak halkı İncirhan'a akın etti

Bucak'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı! Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ün önderliğinde İncirhan Mesire Alanı'nda düzenlenen uçurtma etkinliğine Bucak halkı akın etti.

Bucak Belediyesi Personel Alımı Yapıyor! İşte Bucak Belediyesi Personel alım detayları
Eleman İlanı

Bucak Belediyesi Personel Alımı Yapıyor! İşte Bucak Belediyesi Personel alım detayları

Burdur Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.'de Muhasebe Personeli alımı yapılıyor. Başvuru şartları, başvuru belgeleri ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayın!